Efter veckans förberedelser och jobbade tillsammans med gårdagens konfirmationshögtid, har dagen idag varit mer avkopplande än görande. Det behövdes. Allt på "att göra listan" för ta fart när veckan börjar imorgon istället. Att tänka och handla så när kropp och själ behöver, har jag övat fram-  Vilket jag är oerhört tacksam för!Allt att göra står ju kvar tills imorgon- eller hur?

Återhämtning med stegande i finfin natur var skönt denna afton. Med öppna ögon är det ibland bra att påminna sig om hur bra man har det och hur bra man bor. I mitt bästa Lerum har jag tillgång till oerhört mycket som kan gynna mitt välbefinnande. Ju mer jag öppnar ögonen ju mer finner jag.

  
Man får inte roligare än vad man gör sig


Centrumboende med grönt bakom knuten- herregud så gott!


En singelmamammas återhämtning mitt i det gröna

Ja andas in det grön njuter av kvällssolen och imorn börjar en ny vecka. Inga mer kalasförberedelser på ett tag. Det man saknar det saknar man men påfyllning kan man alltid fylla sig med.

Konfirmationsuppdatering imorgon!

Kram A.