När man står mitt i förberedelser av kalas känns det ibland som om man inte kommer att hinna klart. Men som alltid så hinns det som ska. Jag klarar alltid mer än vad jag tror!

Fjärde konfirmationen och förväntningarna från gäster och konfirmanden själv var stora. Hon var så fin min minsta lilla actionhjälte stolt påhejad av sina systrar och andra släktingar och vänner. Och så klart en mycket stolt mamma!!

Tänk att alla mina fyra actionhjältar valt att konfirmera sig. Fina tjejer! Mina stoltheter!

Jag tror inte på att tvinga utan jag tror på att lyfta och vinkla. Såklart att presentbordet har hägrat, men samtidigt har de, hoppas jag, fått med sig några tänkvärda ord och tankar på vägen. Och dena ena konfirmationen har inte varit den andra lik, vare sig det gäller högtidsstund i kyrkan eller gäster efteråt. Traditioner i all är, men jag tror på flexibilitet i nuet och denna helg är en god helg av det!

Tack Equmeniakyrkan Lerum för en fin konfirmationshögtid!

 


Bänkade i kyrkraden- Equmeniakyrkan, Lerum

Så härligt med finfint sommarväder och fina sommarklädslar!

 
3 generationer

 
Posering


Storasyster och lillebror

 
De fina storasystrarna - stolta över sin lilla systers uppträdande i kyrkan

 


Så duktig tjej- vilken talare!

 
Första akten avslutad och glad tjej tågar ut

Det är nåt visst det där att se sina barn uppträda framför publik. Den här lilla fröken gjorde en strålande insats med sitt talande på helgens fina konfirmationshögtid.

Nästa akt och kalas i nästa inlägg ur en singelmammas perspektiv.

Kram A.