Ibland faller inte äpplet så långt från trädet. Känslan för skor, att bära dem och att sköta dem väl är arv från morfar. Skomarkare till yrket lärde han mig i tidig ålder att välskötta skor är A och O. Arvet innebar också att jag alltid finner nya skor att investera i. Snarlika skor kan vara så olika att bära beroende på klacken. Ja jag har en skogaderob! Och jag älskar att fylla på den. Det är så smart att ha många par skor- variation för foten och inga slits liksom ut.

När jag ser mina äldsta tjejer i sina höga klackar slås jag av tanken att morfars arv har nåt ytterligare en generation! Kul! Tjejerna är så vackra och balanserar så snyggt fram på sina sylvassa klackar. Liknande klackar som jag själv bar i samma ålder... ( vad hände sen..)

Arvet av skänslan och intresset för skomode har dock inte förts vidare till alla morfars avkommor. Så är det med arv. Vi ärver olika. Men just intresset för skor och klackar känns kul att det går vidare genom mig till även mina avkommor. Ett snyggt och stilligt yttre och skorna är minst lika viktiga som kläderna!


Modedockor- stilrent och mycket snygga i sylvassa klackar

Åh vad jag längtar efter att sätta fötterna i ett par höga klackar, när jag ser mina stiliga tjejer- alltså jag bara måste börja bära det igen! Det är så snyggt och stiligt!! Eller hur?

Somriga klackskor!

Idag tänker jag ofta mer praktiskt och bekvämt än just enbart snyggt. Men suget efter ett par snygga klackar blir väl påmint genom mina döttrar.

Vitt, fräscht och praktiskt- Vita sneakers håller måttet jämnt!

Dags att damma av skorna på innersta hyllan i sko-gaderoben och övning balansering kan börja. Funkar inte det så är jag djupt tacksam för kilklackens existens! Och mina vita sneakers kan jag alltid vila fötterna i mellan varven.

Kram A.