Allt är oftas möjligt om man tänker till ett extra varv och släpper begränsningar. En större bjudning i en lägenhet kan tänkas omöjlig i flörsta vändan. Men kan bli bra i andra. Med lite trixande och fixande av bord och stor kan plats beredas till många.

Helgens konfirmation blev fullt hus från gammal till ung. Sittplatser till alla (tack Ikea hör era klappastolar)

Enkel dukning kan också bli riktig sommarfin- eller vad sägs om lila syrener ihop med Icas servetter och Nilles ljus.

 
Uppdukad bord

 
Pappertallrikar och linnedukar, blir en bra kombo


Syrener ger fin somrig ton till de vita dukarna

 
Kompisligan samlad vid eget bord

 
Icas servetter matchar bra

 
Smaklig måltid!

Nu är sista konfirmationen för min del som mamma överstökad. Och har blivit toll ett bra minne. Lokaler i all ära men hemmavid är allt godast och mer personligt att vara. Och bara så ni vet det går att tränga ihop sig fler än vad man tror!

Kram A.