Det där att hitta snygga funktionella kläder till rätta priser kan kräva sitt letande. tack internet och möjlighet till webshops letande hemma i soffan. Det gör det så mycket enklare att hitta det man vill ha och affärer man inte annars skulle nå-(ur geografiskt läge) ger stora möjligheter och tidsvinst. Själv jar jag varit ute efter snyggt och klädsamt mjukisset- Ett set som jag lika gärmna kan sitta hemma och jobba i som att ta en promenad i och även ut på stan för lite shopping. Kom på ännu en funktione för snygga mjukakläder- när man reser. Flygplansklädd i mjukt skönt och snyggt set. Och nu har jag det- setet som uppfyller kreterierna ovan! Jag är så nöjd!
Kamoflage tröja med glitter

Tröjan ger det setet lite glamour känsla genom sittden glittrande döskallen mitt fram

 
Snygga mjukisbyxor i kamoflage.

Byxor med snyggt uppslag nertill och också fickor fram knytband i midjan. känns bäde praktiska och snygga nog till att inta nästa flygresa i

 
The set i kamoflage

Setet känns både praktiska och snyggt nog till att inta nästa flygresa i. 2018 reseset helt enkelt och du hittar det hos Vivanilla.

Kram A.