Det är nästan så att jag inte förstår- hela maj månad har och kommer bjuda på värme bölja utan dess like. Hur är det möjligt? Förväntning på värmebölja ligger annars för de flesta vad gäller juli månad.

Otroligt njutfullt- helt i min egna smak och jag håller mig till önskan om att både juni och juli fortsätter med samma värme. Emellan åt runt omkring mig hör jag att det är för varmt och att värmen är meningslös i nuet för att man jobbar osv. Lägg av alltså- jag jobbar också men när jag tittar ut genom fönstret så gläds jag med de som som kan ligga vid stranden. Jag tar också vara på vara ändå liten minut till att vara utomhus. Kvällspromenad när solen gått ner alternativt tidig morgon. Naturen är oerhört vacker just nu - missa inte inte njutningen av den trots att du jobbar!

I går var det så dags att ta tillvara en dag vid vår smultronställe- det känns som om värmen har varit här hur länge osm helst - ändå var det första gången i år vi var där. Som vi njöt. Frukost och kaffe med.

 
Hav och brygga

Jag njuter verkligen här och kan också somna till på filten av fiskmåsarnas ljud.

 
Segelbåtscharm

I vyn ser jag de fina båtarna och njuter av ljuden när de glider ut från hamnen.

Bryggcharm

Vilket är ditt smultronställe?

Fortfarade är "vårt hav något kallt" för mig. Jag är en badkruka och badar mer i varmare länders hav än vårt egna. Värmen så ghär tidigt och så länge så hhär i försäsong vådar gott för att jag kommer bada i detta hav framöver..

Jag är så glad över dagen vid vårt hav och smultronställe mitt i en tid av deadlines. Idag blandar jag skrivande med bollaktivitet ( de ni) och kaffedrickande. Det är ju mors dag!

Dagen för alla enastående mammor! Låt aoss sträcka på oss tillsammans, vi är värdefulla och fantastiska oavsett gener och trots våra egenskaper. Frågan är om det finns just en så bedömnd roll som just mammans. Det är så enkelt att kritisera en mamma, utan att tänka eller se vad som ligger till grund för hennes handlande. Låt oss idag vända på tänket och tänka goda tankar om ALLA mammor. 

Beräm och grattis till ALLA mammor idag och till min egna mamma! GRATTIS PÅ MORS DAG!

 

 
Morsdag

Tidlöst har dagen att gratta mammor forsatt. Och visst är den viktigt?

Fira och njut idag med alla

Låt mammorna vara i fokus. 

Beröm och ställ dig bakom istället för att fälla.

En mamma blir då glad och tacksam. Och värden blir lite godare.

Kram A.