(Betalt samarbete)

Det finns många saker utsidan av oss som är vår identitet. När utsidan förändras kan det kännas märkligt för oss. Tex kan det ta åratal innan man är tillfreds med viktuppgång eller nedgång, även om det har varit medvetet förändringsval. Hjärnan lever länge kvar i den vikt vi inte var tillfreds med och i det beteendet. Även håret tillhör vår identitet. Där är håravfall ofta ett känsligt ämne. Vår identitet sitter liksom i varje hårstrå som faller. Hårstrå som faller utan att vi vill gör ofta ont i själen.  För att undvika denna sorg som lätt kan uppstå av att håret faller, så finns idag stora möjligheter till hårtransplantation. Ett fantastiskt bra verktyg för den som vill "ha kvar sitt hår. Eftersom jag gillar möjlighetstänk var det en självklarhet att skriva denna text i samarbete med just en erfaren hårklinik. Orden är så klart mina egna.

 
Att förena nytta med nöje

 

Något jag också gillar är att kunna förena nytta med nöje, det vet ju ni som följer mig. Hårtransplantationer är också möjliga att göra utomlands. Hårtansplantation i Turkiet är tex ypperligt gott att kombinera med några dagars semester. Konsultation och betalning sker i Sverige, med tillhörande garanti och sen semester och mer hår på huvudet sker i Turkiet. Det kan låta som ett drömscenario för den som saknar sitt hår. Detta är också fullt möjligt!! Att hårtransplantationen också är några kronor billigare i Turkiet än hemmavid i Sverige och att all uppföljning också sker här hemma medför extra trygghet, det gör den valmöjlighet så attraktiv för mig om jag vore i den situationen.  

 
Hårtransplantationer i Turkiet

Företag som endast erbjuder muntliga avtal eller uppföljning tillbaks i Turkiet saknar tryggheten jag skulle behöva i detta fallet. Bonus på trygghet blir förresten att personal från Akacia medical är med dig under hela resan för eventuella frågor och hjälp.

 

Visst är det fantastiskt att möjligheterna ökar med åren till att ge trygghet och bästa service och konsultation till människor som vill få tillbaka håret.

 

Kram A.