Skönhetsresor till Turkiet

maj 31
Skrivet av: Annelie Eng 2018-05-31 10:54

(Betalt samarbete)

Det finns många saker utsidan av oss som är vår identitet. När utsidan förändras kan det kännas märkligt för oss. Tex kan det ta åratal innan man är tillfreds med viktuppgång eller nedgång, även om det har varit medvetet förändringsval. Hjärnan lever länge kvar i den vikt vi inte var tillfreds med och i det beteendet. Även håret tillhör vår identitet. Där är håravfall ofta ett känsligt ämne. Vår identitet sitter liksom i varje hårstrå som faller. Hårstrå som faller utan att vi vill gör ofta ont i själen.  För att undvika denna sorg som lätt kan uppstå av att håret faller, så finns idag stora möjligheter till hårtransplantation. Ett fantastiskt bra verktyg för den som vill "ha kvar sitt hår. Eftersom jag gillar möjlighetstänk var det en självklarhet att skriva denna text i samarbete med just en erfaren hårklinik. Orden är så klart mina egna.

 
Att förena nytta med nöje

 

Något jag också gillar är att kunna förena nytta med nöje, det vet ju ni som följer mig. Hårtransplantationer är också möjliga att göra utomlands. Hårtansplantation i Turkiet är tex ypperligt gott att kombinera med några dagars semester. Konsultation och betalning sker i Sverige, med tillhörande garanti och sen semester och mer hår på huvudet sker i Turkiet. Det kan låta som ett drömscenario för den som saknar sitt hår. Detta är också fullt möjligt!! Att hårtransplantationen också är några kronor billigare i Turkiet än hemmavid i Sverige och att all uppföljning också sker här hemma medför extra trygghet, det gör den valmöjlighet så attraktiv för mig om jag vore i den situationen.  

 
Hårtransplantationer i Turkiet

Företag som endast erbjuder muntliga avtal eller uppföljning tillbaks i Turkiet saknar tryggheten jag skulle behöva i detta fallet. Bonus på trygghet blir förresten att personal från Akacia medical är med dig under hela resan för eventuella frågor och hjälp.

 

Visst är det fantastiskt att möjligheterna ökar med åren till att ge trygghet och bästa service och konsultation till människor som vill få tillbaka håret.

 

Kram A.

 

 


Ommålning & tapetsering med bästa resultat både i & utanför Borås

maj 30
Skrivet av: Annelie Eng 2018-05-30 23:21

(betalt samarbete)

Vill du som jag ha det där perfekta resultatet på hemmets väggar och tak?  En målerifirma med professionella målare är då alltid bäst att anlita, annars ökar risken att vi inte blir nöjda.När jag ska välja målare är det av vikt för mig att jag känner trygghet i vad de erbjuder. Jag blir glad när jag ser att jag måleriföretag i Borås erbjuder arbete inom ett område på omkring sex mil runt Borås.Kostnadsfri offert känns också mycket bra att kunna få på mina ommålningsfunderingar.

 I alla år har jag mer eller mindre trott att man ska kunna göra allting själv. Ommålning av väggar, tak och möbler samtidigt som jag ensam tog hand om fyra barn. Och jag fick alltid till det, men det tog dock sin lilla tid. Energin och tid som projekt ommålning i ett hem tar behöver också jämföras med viket resultat jag vill ha. En fackmans professonalitet går inte att jämföra med en lekmans. Därav kändes det själjvklart att skriva denna texten i samarbete med en professionell målarifirma. Orden är såklart mina egna.

När jag flyttade in min våning för några årsedan, så valde jag att låta en målarfirma måla väggar och tak vita innan inflytt. Det var det bästa jag gjort! Jag hade förmodligen fortfarande valsat runt med penslar och vit färg utan att var färdigmålad. Det tar alltid sådan tid när jag ska genom ett projekt som tex ommålning hemma. Och resultet, tja det går aldrig att mätas med en riktig målare. Inget klet och klad som det lätt kan bli när jag ska måla.  


Målade grå väggar
De vita väggarna har bytt färg till grå. Efter ett halvår är jag fortfarande inte helt färdig och golvlisterna har fått några skätt av den grå färgen.. 

Vår tid är också värd pengar. Idag är det därför en självklarhet att tänka att vid nästa ommålningsprojekt här hemma så blir det uttan mig vid rodret. En proffsig målare ska få måla här igen och låta tex tjejernas sovrumsväggar få det bästa resultatet med färg i vitt och gråskala. De vita stenplattorna i hall kök och vardagsrum skulle bli så superfräscha med färg och lack i grått. Här skulle också ett proffs till målare nå ett ännu högre och snyggare resultat än jag!


Vita stenplattor
Med en fackmans hjälp skulle grå färg och lack förmodligen få detta golvet att stråla.

 Genom att sänka kraven på mig själv och inte tro att jag måste klara av allt skulle jag kanske också välja nån fondvägg med tapet. Även tapetsering finns bland tjänsterna som en målarfirma i borås  erbjuder. Projekt målning med hjälp av fackmänniskor känns som en mycket god och bra lösning!

Var rädd om din tid!

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar