Sjung om studentens lyckliga dagar.. Idag är det student i min kommun och studenterna från Lerums gymnasium springer ut i ett fantastiskt vackert väder. De springer alla ut mot en fantastisk framtid som de alla ägar och kan göra till den allra bästa för dem själva! Kan låta klyshigt men otroligt sant. Det finns så många möjligheter- ta för er studenter och gör det som ni vill och brinner för and enjoy! 

1986, 2011 och 2014 studentår för mig- hittills. Och vilken skillnad det är på studenten dess firande och allt runt omkring från då till nu.

 
2011 års finaste student med imponerande småsystrar

Solen strålade ikapp med min äldsta dotter det året. Det är nåt visst med strålande sol en student dag-även om hon var vackrare än solen.


Glad student

Ett glädjande skratt över att ha gjort färdigt sin skola och nu var redo för arbetslivet.

 

3 år senare vad det dags för nästa tjej.

2014 års finaste student

Också här strålade solen ikapp med henne. Vackert och varmt väder även denna dag, men inte lika vacker som hon.

En leende student

Med blicken mot en spännande framtid. Skolan var äntligen över.


Fyra systrar och en mamma

När små inspireras och lär av större. Nu nalkas gymnasiet för ytterligare en och spännande lärande år ligger framför till nästa student. De fyra vackraste på en och samma bild och tillpå köpet med mamman. En mörkhårig sådan..

1986 års student

De jag inte visste då - det vet jag idag. Hur livet skulle förete sig efter studenten kunde jag aldrig ana. Vilken resa- så många oskrivna lagar och murar som rivits, så minga hinder som hoppats över, glädje sorg smärta tårar skratt. Med en vilja att lära nytt och ta mig ytterligare steg framåt istället för stillasittande och jag har lärt mig utveckla min flexibla och jävlar anamma ådra. Idag vet jag att jag kan om jag vill och jag är GODD ENOUGH. Från då till nu - fyra av världens mest fantastiska och vackraste döttrar är mina!

Grattis till studenten alla fina 2018 års Lerums studenter- ta för er av livet njut av det och begränsa er inte med måste n och otänkbara ting. Ha ögonen på skaft och sug åt er av möjligheter och livet ligger er framför som en oöppnad skattkista. Allt är möjligt om ni vill- vill ni?

Kram A.