Alltså vad säger ni om vädet??? En maj månad som går till historien som en värmande sommarmånad - och då menar jag nästa hela månaden. Två dagar in i juni och vädret håller i sig. Känslan är som att det är semester och vi befinner oss vid medelhavet. Ljuvligt! Jag älskar det! 
Värmade sol är mycket njutfullt för mig. Däremot är jag en stor badkruka. Kallt vatten har jag inget behov av. Men samtidigt gillar jag att utveckla mig själv ..
Sån tur att jag har en god väninna med inbjudande pool.

Kanske varmaste första juni någonsin för min del- perfekt fredagsnöje att gästa Sofia hennes altan och poolområde. Att Äwa var där och   visade House of Lolas klädkollektion gav ytterligare bonus. Ännu bättre var att vi fick äran att prova alla kläderna också!!!

Det där med somriga sammankomster är något visst. Utomhus med kvälls värme- I love it! 

 
Inbjudande poolområde

Ni förstår säkert att inte ens jag kunde låta bli att ta mig ett dopp i den värmande kvällssolen

 
House of Lolas klädkollektion

Lustigt nog har Äwa och jag möts i andra sammanhang. Mycket givande att hon var där med denna kollektion!

 
Poolhäng

Ett gäng glada damer myser ordentligt i Sofias pool

 

Sofias pool

Alltid blir lika glad i Sofias umgänge- visst är det härligt med människor som påbverkar oss på det viset?

Svart Ytterdörr- helt i min smak!
Ni ser vilken urtjusig entre på detta finfina hus. En svart dubbeldörr! Jag kan inte så mycket om ytterdörrar medn defi nitivt den snyggaste jag skådat! Min egna ska målas svart!! 

Tusen tack säger jag till finaste värdinnorna Sofia och Sara och tackar för bästa 1 juni ever!

Kram A.