Som den blondin jag numera är och föresten även under mina "dark year"- har jag alltid känt mig fräschare när solen gjort mig sommarbrun. Jag har förmånen att kunna få en brun och fin färg, och bränner mig sällan i solen. Dock är det ju inte alltid att ledig tid för att fylla på brännan passar med hur solen visar sig här hemma i Sverige.

Bakom oss har vi en fantastisk maj månad- nästan en hel månads sommarvarm månad. Men nu var det så att jag var uppbokad på mycket jobb- vilket är superduper kul såklart!!! I realy love to be an etrepreneur!! Solumgänget för min del kunde bara gå att få till under strödagar under denna värmebölja. Det skulle egentligen kunna få mig helt ur sinnesstämning att inte kunna tillbringa lata dagar vid havet, men det där med att ha fina kunduppdrag i entreprenörsskapet gör att det kändes helt ok ändå. Och helt klart hjälpte också detta samarbete till:

Jag har nämlogen fått förmånen att testa tantravel. En ångbaserad maskin har på 2 minuter gjort mig snyggt sommarbrun- de ni!! Brännan har också också hållt sig i ca 5 dagar. Jag är så imponerad! Bästa brun utan sol man kan tänka sig- inga kletiga krämer som behövs kladda med och inga farliga Uv strålar. Så jäklans skönt att kunna känna sig snyggt sommarfräsch och brun, trots att man jobbat häcken av sig dessa varma dagar. Jag har aldrig tidigare varit så nöjd med en fakad solbränna! För jag har testat brun utan sol i krämform- och tycker mest att jag blir flammig och onaturligt brun. Med tantravel är hela processen helt annorlunda. Det går snabbt, är effektivt och hållbart resultat fås med en gång!


Snyggt & snabbt solbränd utan farliga UV strålar- Tantravel is magic!

 
Sommarbrun "hard working woman- tack för det tantrave!!


Tantravels produktpaket - mycket proffsigt i både design och användande!

Tan travel är definitivt en produkt som har kommit till mig för att stanna och frågan är hur länge jag får ha den ifred från mina tonåringar som kletar med brun utan solkrämer i badrummet i timmar..

Jag kan varmt rekomendera dig att testa tantravel. Även när man åker utomlands till varmare breddgrader är det ju alldeles fantastiskt att på två minuter kunna grunda sig till lite färg i ansiktet och ju mer du fyller på ju brunare blir du.
En perfekt produkt alltså till att njuta av entreprenörsrollen och heltidsuppdrag när solen gasar utanför. 

Testa du med! 

Kram A.