Alltså denna sommar- fröken väder du är fantastisk i år! Njuter till fullo av vädret. Även om arbete kräver sin inomhus närvaro så är det trivsel på höga mått- vamt och skönt fönstrerna öppna och soligt och varmt sena långa kvällar. maj juni och juli börjar även den perfekt!

Två sommar bran i juni och det blev tårtkalas i fredags. Det där spannet på år emellan tjejerna blir mer och mer en närhet. Så jag tror bägge två var glada och nöjda med sina paket och trevlig samvaro. Och tårtan-suvernt god hemmagjord tårta av min nyblivna 16-åring- kolla in bilderna!


Tårta á la Wilma- så superduper god!! Recept kommer under dagen

 
Paketöppning med min 16-åring


Presentbord


Tre fina systrar, tre fina döttrar


Dukning för kaffekalas

 
Tårtkalas med släkten


Köksbordssittning


Äntligen- dax för övningskörning- Nu väntar handledarkurs med mor och far


Min 23-åring

Årets sommarkalas är över för dedetta året. Nu ska vi njuta vidare av en skön avkopplande sommar med mycket bad och sol.

Recept på världens enklaste och godaste tårta kommer i nästa inlägg. 

Ikväll ska jag också testa en ny ansiktsmask från hudvårdsguiden.se -Så väl värt att testa olika produkter som kan öka elasticiteten och fuktigheten i sommarvärmen- en sleeping mask-spännande! Imorn får ni omdömme om den.

Njut ni också av en skön söndag!

Kram A.