Ord som succe och framgång kan skapa känslor av olika slag hos olika människor. Lika många känner avund för de framgångsrika och succefyllda människorna, som de som med hjärta och själ gläds med och åt andra vid succe och framgång. Jag tror de flesta av oss kan enas om att avundsjuka inte är något som vi vill känna. Inte någon av oss. Ändå kryper den på männsiskor titt som tätt som ett snigelskal. Jag har frågat mig många gånger om man kan värja sig mot den känslan- jag menar den finns ju bland människor i alla världar- bland höginkomsttagare som bland låginkomstare, inom ktenskap och bland oss singelmammaor i alla tnäkbara yrkesgrupper och oavsett yrkesroll. Likaväl på utpräglade mansdominerade arbetsplatser som bland kvinnooyrken och när avund nämns i återberättningar så är en sak säker ingenting går framåt. Det liknar mer ett gammalt partiprogram där man istället vill för lyft och pepp riktar in sig på att kvinnans plats ska vara begränsadd vid köksregionen. The best for succes  är när egot i känsla minskas, först då kan avund försvinna. 

Strong enough to be unique

Gläds varje dag åt de, dem och dig själv som i sun unikhet vill och skapar olika.. Ibland fegar jag oerhört i tron på min unikhet..Men ibland vet jag att jag kan precis det jag vill! Strong enough to be unique

10 tips till your own success!

1. Mata dig själv med goda afirmationer

2. Omge dig med människor som ger dig energi

3. Ge dig tid för bara vara och jobba bort stress på de som inte görs just då

4.Visualisera där du mår som bäst. Sätt detaljerna där dag för dag

5. Prata med och inte om

6. Om kropp och själ är ett- Vad påverkar din krop till bättre resultat och vad får själen att känna ro?

7 Dina tre bästa unikheter

8 Din närmsta success

9 Din närmsta framgångshistoria

10. Lägg dig varje kväll med ett leende på läpparna- be tillgudarna med tacksamhet över att just du är du och ingen annan

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

Glass i stora lass- spontanutflykt till Triumfglass

Och idag- hejar vi fram Sverige på Bagges Torg- Folkfest av samarbete glädje och gemenskap

Tänk att en match med samarbete glädje och gemenskap av blå guila tröjor kan skapa attraktion och lyft även i en småstad. Den unika charmen som finns i vår kommun och vårt egentligen så fina centrum med ståtliga torget i mitten. Så fantastiskt kul för alla delaktiga krafter!

Heja Sverie!

Kram A.