Gör om gör rätt. Låt ljuset komma in

aug 04
Skrivet av: Annelie Eng 2018-08-4 08:55

Tänk så enkelt det kan vara att glutta på gardinerna och spana in ljuset- tanken innan kan vara fast i att utanför är det gråskala- men lite, lite isär och ljuset kommer.

Jag tror på att det oftast finns möjligheter att då, inte alltid måste vara det som är det bästa idag. Lite mer ljus och nya infallsvinklar kan födas och ge nutid så mycket kraft, energi och styrka. Time is now and not the history!

 
Av det goda samtalet kan det komma av mycket. Det kanske behövs för att rensa luften, det kanske behövs för att få veta, det kanse behövs för att lyssna in och förstå. En sak är jag iallafall helt klar med. Vi är olika men vi är lika ok ändå.

Ingen kan bättre än det som någon annan ser. Innebörden blir att det gäller att se mer av det goda hos varandra och inte tvärtom!

Men alla kan göra om och göra rätt, lyssna in och förstå att yes det finns olika världskartor och de är alla lika viktiga för världshistorien.

Never forget att förändringar är bra!

Kram A.


Dagen med stort D! Och förstå oliktänkande!

aug 04
Skrivet av: Annelie Eng 2018-08-4 08:23

Godmorning- har ni fattat vilken dag som ligger framför? Dagen D. Dagen som aldrig kommer tillbaks! Den där dagen som imorgon och resten av vår tid här på jorden ligger med i minnenas arkiv. Dagen som vi vill minnas. Den dagen ligger framför oss nu- för inte vill väl någon av oss gå in idagar som vi inte vill minnas?

Själv ska jag låta kreativiteten flöda och planen är ett till färdigmålat rum innan dagen tar slut! Vilket gör dagen till en good day for the history! Painting, painting, painting och snart är hela våningen grå! 

 
Köp, sälj och bortskänkes - ypperliga sidor för ett hållbart tänk och liv.

Jag är näst intill euroforis-  så fantastiskt bra det är med dessa sidor- Igår bytte stolar, säng och spegel hem istället för att antingen stå kvar i otrivsel alternativt hamna på sopptippen fast att de har mycklet mer att ge! Så kul!

Dagen igår utan innehåll som var tänkt men ändå blev en historisk och värdefull dag.

Jag tänker att frågor ger svar och kommunicera mera är bra likaväl som att respektera oliktänkande och olikgörande!

Gör om gör rätt om den tanken inte slagit dig- funkar utmärkt!

Kram A.

 

 

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  augusti 2018  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar