Ilandsproblem hår kommer sagta men säkert smykande så här i hösttider. Jag har varit supernöjd över att vara tillbaka i mitt blonda jag igen. den svarta epoken på 12 år är numera över. Blond och solbränd har gett trivsel och fina kommentarer att jag passar bar i mitt blonda hårsvall.
Men nudå- sommaren är över den bruna huden blir blekare för varje dag. Detta även om man som jag inte riktigt har den där blekvita svenska huden. Och utväxten ihåret- en sommar med sol, bad och inget frisörbesök har nu skapat en rejäl utväxt. Visst verkar det som om det är modernt med utväxt- men jag vet i katten om jag är så frälst i det..? Tänker att jag vill bli mer beige i håret vad tror ni om det..? Jag kan vara ute och cykla men jag tänker en tigerrandig katt i gråbeigeskala hur skulle det vara att fixa mina långa hårstrån så.. hm Ingenting kan väl bli sämre än den utväxten som är nu och allts om oftast då sätta en snodd i håret..

 
Ni ser framifrån ser det blonda rätt ok ut fortfaranade..


..men ovan ifrån.. oh la la nåt behöver göras..

Jag är iallafall på det klara att inget mörkt mörkt som mörkbrunt eller svart. men annars vad har ni för förslag? Jag tar tacksamt emot!!

Tills dess funderar jag vidare på hur jag skulle passa i kattlooken tigerrandig gråbeige??!!

Kram A.