Det där med höstens färger - är det en myt att vissa färger passar bättre vissa årstider? ABSOLUT!

Vilken vårkänsla det blir av passtelliga färger. En rosa tröja, ett par vita jeans och ljuset och sommaren känns så nära. Men nu- nix pix, de vita jeansen ligger nu underst i jeanshögen och så även de rosa tröjorna. Jag vill krypa in i mer murriga färger- lite jordnära. De kan vara ljust men ändå ska de ge känsla av värme.

Igår fick två nya plagg följa med hem från en liten shoppingtur och yes, det är höstkänsla i dem bägge - Känns helt klart som att sommaren är passé när jag drar på mig dem. Mjuka och härliga bägge två och gör helt klart hösten i både känsla pris och form.

 Happy shooping!

 
Ljusgrå stickad tjocktröja att krypa in i

 
Rutiga byxor i grått!!

Kunde inte i min vildaste fantasi tänka att jag återigen skulle vilja bära rutiga byxor- men wow- vet ni dessa är i mjukismaterial fast att de är kosymmodell -jag är så nöjd!

 
Höstgarderob- byxa och tröja i gråskala- mjukt och snyggt designat!

Vem har sagt att man inte kan skapa god känsla med rätt plagg även på hösten?

Nu ska jag iväg och tänka jul.. de ni!

Kram A.