Godmorgon! Altså Wow att vakna till högsommarvärme igen. Fröken väder har verkligen lyssnat på min önskan om solumgänge många, långa dagar., detta året. 1 septemeber igår och skolan och vardag har kört igång. Själv dubblar jag med jobb och studier och jag är definitivt mer inne i höstlunkskänslan än högsommar feeling. Men ändå det känns det så skönt att kunna ta tillvara ytterligare en kaffedag utomhus med hakan mot solen. Eget umgänge med solen och det är en av de situationer som jag hittar nya möjligheter i. Höst och vinter har andra miljöer än just utomhus under solen som inspirationstillfällen för mig.
By the way idag ska jag ta tag i vitamintillförsel igen- har gjort ett litet uppehåll under sommaren och nu är det dags att fylla mig med bra ingredienser igen. Tänker att jag också kostmässigt ska äta hälsosamtmer för min kropps skull.

Omega 3 tillför jag mig själv iform av kapslar som jag köper på hälsokosten. Jag tar max dosen 2 om dagen. Ni vet även om man äter fet fisk varje dag så är det mycket svårt att få i sig dagsdosen av omega 3. Så bra kapsal gjorda av det bästa på den bästa fisken. Hälsokosten köper jag på. Hår hud och välmåendet påverkas oerhört bra hos mig genom omega 3 intag än utan.

 Boostar mig också denna höst med"All in one Boost" och "All in one Natural Beauty" av Magdalena Graaf, bägge från Better you.
Jag tänker att dessa 3 olika kapslar kommer påverka både min in- och utsida gott, kommer ge mig möjligheter att öppna upp till andra mer hälsosammare val än tidigare. För jag vet att omega 3 påverkar mig till mindre och färre sockerintag, vilket jag mår bättre av.

 

Så nu ska jag köra dagen med vitaminerna i mig- Jag ska låta mig inspireras av sommaren som håller sig kvar denna söndag samtidigt som hösten väntar bakom krönet. Jag ska peppa mig själv i mina braiga val. Val som är viktiga för mig och min egna utveckling. Val som ger mig självständighet som kvinna och mamma till tjejer. Val som också kan ge mina tjejer än godare framtid än om jag skulle falla för att göra val som ger större möjligheter till utanförskap och sämre styrka till just kvinnor

"Om du är ok är också jag ok"bra mening att påminna sig med i dessa valtider. Oavsett kön eller hudfärg

Kram A.