Så glad idag att solen skiner och det återigen är megavarmt- på någotsätt ger mig solen energi till att ta tag i de där återkommande punkterna som aldrig blir gjorda min to do lista. / kartonger med gammal skit tömdes och sorterades till slänga och spara högar. Tro det eller ej men mest åkte i släng högen- de ni! Dock var timmen nästan midnatt när jag igår fick energikicken att ta tag i detta. Något trött i morse med todigt morgonuppdrag- så nu mina vänner nu ska jag sova siesta i solen en timme eller två. Verkar som om solen ska stanna kvar under morgondagen också så jag ska samla energi till lite röjande ikväll också! 


Bakom mina solglasögon

Vilket lyckokast att investera i nya solglasögon med proressivt glas i våras. Det känns som jag har bott i dem större delarna av dagarna denna sommaren. Tonade glas också gör att jag kan läsa spana och sova gott med dem på i solens sken. I realy love them!


Tonade glas

Med solglasögonen på kan jag fae it until I make it- det där extra leendet till mig själv när ingem annan ler det där extra glädjande skrattet åt tokigheter som jag liksom alla andra åstakommer emellanåt. Jag kan vara supertrött i ögonen men ändå skratta och le och blir glad och pigg. Tvärtom tja, det kan ni ju ana. Testa skillnaden själva med era mungior upp och ner .

Nu solumgänge i sann entreprenörsanda! I need that to to my best at next job!

Kram A.