Från högsommarvärme och näst intill sommarfeeling i går till äkta höstlunk denna morgon. I min värld är det inte bara fröken väder som ger höst. Det är lisom livet runt omkring. Vardagslunken med skola, arbets och utbildningstider inplanerat i almanackan tillsammans med föreläsningar, egentid, föräldramöten och lite annat blandat. Däefter, när halsarna börjar krångla då är det höst på riktigt i vårt hus! Så är fallet nu..

För egen del förebygger jag med citron och oftast lite ingefära i hälften kokat och hälften kallt vatten. Vareviga morgon. Startar dagen med det där bittra rinnande ihop med mina omega 3 kapslar. Och banne mig peppar, peppar men halsen är så mycket bättre under de åren jag har startat mina dagar med detta halvliters intag.

Det där med att få i tonåringarna citronvatten är en annan femma.. Halstabletter och nässpray är deras medicinering när hals och näsa som nu täpps igen... hm..

Dagens outfitt ha. ha det blir inte bättre än så idag- men trivseln är hög!

 

Val denna morgon- och yes- den bittra gula citronen väljer jag vareviga morgon! Näst intill njutbart numera- tänk vad man kan lära sig om man vill..

När hösten är här och almanackan fylls är också tempot högt. Att då ha inbokat egentid och aktiviteter med sig själv som är lika viktiga som mötestider, är för mig ett bästa recept för jämn balans. Idag har jag skrivtid- avstängd telefon inga sociala medier bara kaffet jag och mina dokument. Så fantastiskt nöjd med att ha inbokat detta i min kalender. Det ger gott ska jag säga. Pausar mellan varven med telefonen..

Jag tror alla ska fråga sig om det ända rätta är att alltid finnas till hands och tillgänglig? Och att alltid vara omsluten av andra människor..

I min värld är den bästa utvecklingen att lära känna mer av sig själv i lugnan ro i umgänge med just sig själv. 

Kram A.