God afton dena sena fredagskväll. Något halvseg här efter dagens aktiviteter.
Några vändor upp och ner för trapporna gjorde hallen mer fri än tidigare.Så jäkla skönt att jag tog tag i det! Att bocka det på att göra listan är som att tappa 10 kilo!! För övrigt denna fredag har tjejerna dragit till sin pappa. Bägge två lämnade fint städade rum- Det lönar sig att sätta vissa "regler" och var en "tjatig mamma som inte ger upp..Wink 
  Jag fastnade i någon slags "fredagströtthet efter att tjejerna gott. Kan ha varit en kombo av bärandet upp och ner för trapporna i eftermiddags, dagens tidiga morgon och allt annat görande under veckan. Ennergin försvann liksom. Könner ni igen? Hamnade iallafall framför Wahlgrens och partiledardebatten. Vilken blandning ha ha. Kankse är det som kallas jämnbalans. 

Och det är just den jämna balanse som är viktig att hitta på många delar i livet. Därav känns en fredag med ägande av fjärrkontrollen utan att bli avbruten väl förunnad som singelmamma. Inga måste inget glamour bara vara och uppladdning för den jämna så väl behövande balansen.


Ett ljust arbetsbord - Visst är det skönt med ett arbetsbord som är stilrent med bara det prylarna på som behövs. Men ok- en blomma på piggar alltid upp!

Imorgon är en anna dag som lutar åt en blandning av shopping skrivuppgfter och umgänge med vänner. För några årsedan jobbade jag mycket på helger, ja även på vardagarna och den jämna balansen av egentid offrades.. Jag bröt mönstret ändrade mina arbetförhållanden och idag kopplar jag oftast av rejält på helgerna. Den här helgen känns viktig att ladda- nya jobbuppdrag på ingående nästa vecka och då är det skönt att vara i fas. 
Så kan livet te sig och som singelförälder behöver man inte alltid slå klackarna i taket för att ladda. Eget umgänge med sig själv sina tankar och slippa bli avbruten är att vara råtta och dansa på bordet när katterna är borta.

Kram A.