Vilken ruggig morgon. Himlen gråsvart med tunga regndroppar fallande. Tur det finns värmeljus och snygga ljuslyktor!

Valvakan blev spännande och sen igår. Med 3 av 4 döttrar i soffan bler samtalen av god art och mycket reflekterande. Vilka kloka döttrar jag har! Tror aldrig jag har följt ett val så ingående som i år. Och idag, dagen efter valet vet vi ändå inte vilken regering som kommer styra vårt land de närmsta 4 åren..

 
Bordsdekoration
Enkel mysig morgon vid vardagsrumsbordet- tur ni inte ser gardinstången som håller på att ge sig.. Kan det vara mina fina sammetsgardiner som har ett finger med i spelet.. ska checka ny på nån bra sida- behöver en lång lite tjockare gedigen stång- Tips på bra sidor mottages gärna!!

 
Vegopizza
Med näst äldsta dottern som övernattande gäst blev det vegopizza på bordet från den lokala pizzerian till valvakan. Supergod så det var ingen dum introduktion! TACK! Nya vägar är alltid bra att prova.

Halsarna spökar fortfarande och citronen slut.. Jag laddar med kaffe istället! Hösten är här på riktigt och kanske dax att börja tänka på varmare jackor att krypa in i. Jag är en frusen liten själ som älskar att kunna krypa in i en varm jacka som täcker mig. 

För övrigt funderar jag och reflekterar över gårdagens valresultat i vårt land. Kan man kalla det pressat läge? 

Nu kör jag måndag ihop med en dotter!

Kram A.