Mycket politik och många spekuleringar så här efter valet. Inte kostigt alls i dessa dagar. Här finns många olika tänkbara och mindre tänkbara konstillationer på vilka som kan regera vårt land framöver och vilken partitillhörighet vår kommande stadsminister bör ha. Hur långt ska man öppna upp och hur mycket nytt vågar och bör man pröva på samma gång vad gäller nya samarbeten?De goda samtalen får visa detta framöver.
Glad blir jag iallafall över Samtalet i nyhetsmorgon denna morgon om Katrineholms kommun. Där styr och arbetar Socialdemokrater moderater sida vid sida, jämligt. Och enligt infon i soffan har det gynnat kommunen på bästa sätt! Ser verkligheten ut så som beskrevs, verkar det vara ett framgångsrecept för fler att ta efter. Mer verkstad istället för tjafs- I like.

Oavsett historia kan vi alla komma viadare till godare och bättre samarbeten som gynnar fler och mer. Gäller även privata plan. 

 
Den här sängen är god. Jag somnar gott vaknar gott. Att den är hög och jag liksom får "hoppa" upp i den gör att "I feel lika princess" Kan tillägga att den också är super till onda halsars kroppar att vila middag i! Kan vara en av de bästa investeringar som jag gjort. Och då inte bara sängen- att numera ha tillgång till ett lugnt harmoniskt sovrum påverkar mig superbra!

Kan det vara den trasiga persiennen eller regnmolnen i sig som skapar mörkret även inomhus idag? Hur byter man persenne tro- eller vem anlitar man? Tips mottages gärna!

I går var det pluggande för hela slanten här hemma- och yes, jag var den där hjälpande mamman- det tog min kväll! Ett medvetet val från min sida och det blir mer plugg idag. Mer lärande till mig också- författarlektion nr 3 ikväll- Åh vad kul det är. Kan dock tillägga att jag ligger lite efter i min egna plan. Mitt skrivschema. Egentligen realistiskt planerat, ändå har jag valt att prioritera annat vissa stunder.. Här gäller fokus nu - för det är så vansinnigt roligt att skriva!

Nu working day!

Kram A.