Sommar, sommar och sol- årstiden då vi fyller på med d-vitamin. Årets långa långa sommar har gett extra påfyllning och grundat för hösten skulle man kunna säga. Mottagligheten av förkylningsbakterier har ändå varit lika hög i år som andra höstar och skolstarter här hos oss. Men det finns en skillnad..

Det mentala jaget är så påfylld av sommarens härligheter och morgonrutiner att rundgången ändå känns ok på något sätt. En märklig känsla,när det där att inte kunna gå på högvarv lätt kan tyckas negativt.

Kan förkylningsbakterier och halsont sätta sig i väggarna? Ja, ibland udrar jag rundgång har vi iallafall. Detta skulle enkelt kunna ge höstdepp. Ett val men ett annat kan också vara att använda det som ett verktyg till att öva sinnesro och välbefinnande. Svullna mandlar och rinnande näsa kan ge utrymme till andra innehåll i dagen än vad som var tänkt. 

I ett hektiskt tempo kan reflektion och rutiner ibland hoppas över eller göras med ett sving. Med förkylningsbakterier sittande i väggarna kan dagarna enkelt innehålla utrymme som reflektion och meditation. En stilla promenad med färgskalan som träden snart bjuder på i sin höstskrud. Teprovning kan också vara en aktivitet att njuta av. Herre gud så många tesorter och smaker det finns i våra hyllor. 


Citron Ingefära  och Yogi tea- en basför välbefinnande

I ett hektiskt tempo kan reflektion och rutiner ibland hoppas över eller göras med ett sving. Med förkylningsbakterier sittande i väggarna kan dagarna enkelt innehålla reflektion och meditation. Ett tillvaratagande av utrymmet som bjuds av dagen eller dagarna En stilla promenad med inadning av färgskalan som träden snart bjuder på i sin höstskrud. Teprovning kan också vara en aktivitet att njuta av. Herre gud så många tesorter och smaker det finns i våra hyllor. 

Kram A.