Baskläder i höst och vinter- svart, lagom långt, lagom högt och lagom varmt. Lagom verkar var ordet! Trodde helt klart under dessa halsonda dagar att det var dags att plocka fram mina
Dr martens. Där trodde jag visst fel. Fröken väder tyckte något helt annat och bjöd idag på högsommarvärme. Lika varmt som i somras när jag stack näsan utanför balkongdörren. Jag valde därav att  njuta en stund av riktigt varm eftermiddagssol med en kopp te på utsidan. Mina Dr Martens står kvar i hallen. Jag tror att de är lagom varma vilken dag som helst. Högsommarvärmen är inte här för att stanna. Och då när hösten är på riktigt då snörar jag på mig de svarta nertill och varvar lmed ång varm jacka som kortare skinnjacka till. 

 

Dr Martens höstredo

By the way mina Dr Martens är inköpta på Tradera. Brukar ni handla där? Vilka är era bästa fynd? Detta är mitt första bästa fynd. Och jag har fler!! Hållbart mode till superpris- yes, tradera äger!

Kram A.