Kvällen ligger fin och varm över lerums centrum när jag promenerar hem efter kvällens föräldramöte. Det lovas stormbyar till helgen och även om temperaturen är behaglig och ljummen vindar det på. Samlar syre efter många halsonda dagar inomhus. Sen samlar jag också minnesbilder av påfyllnad. Den där bägaren av god energi mår gott att låta ögonen finna det goda i upplevelsen istället för tvärtom. Lika väl som centrum och centrumbron kan tyckas vara mindre vackert i någons ögon. Lika vcker blev bilden på mi näthinna äver "mitt centrum. Kan undra hur många gånger i mitt liv som jag har passerat över bron?

Så mycket roligar och så mycket skönare för sinnesstämningen att leta godheter än tvärtom. Ju mer vi anstränger oss att leta godhet ju mer ökar våregen godhet känsla. jag har erfrenhet av bägge och kan enkelt säga att det sistnämnda ger meräven för min egna person!


Mitt bästa Lerum

Härligt vackar Lerum!

ha ha vinden tog tag i håret och det ser näst intill uppsat ut. men nix så var inte fallet- tänk vad bilder kan bli sanningar ur sanningar.. 
Enkelt skulle jag kunna studera utväxten och såga mig själv för den men jag väljer tvärtom att känna good feeling av valet av glasögonen och mer svartare look runt ögonen!

Jag tror att människor växer av att få godhet och tilltro. Herre gud om alla gjorde som jag skulle väl ändå världen vara rätt tråkig? Ingen annan människas världskarta är den rätta för någon anna, men så svårt för en anna människa att slaäppa och inse.

jag är ok, du är ok 

Nix nu dags för soffan- han ju en rejäl handlingsrunda på Ica idag också. Måtte vi vara på banan nu på väg ifrån halsbaciller.

Kram A.