Bokmässan en premiär för en dotter med favoriter som Hanna och Amanda

sep 30
Skrivet av: Annelie Eng 2018-09-30 20:14

Bokmässan en årlig tradition för mig. Under flertalet år tillbaks arbete med värdskap på mässan. I år som besökare tillsammans med två döttrar. För den ena var det premiär att gästa bokmässan. Gissa vem utav dem..?

Tänkte innan att de kanske skulle tröttna bägge två efter bara en stund. Ni vet tonåring brukar inte ha tålamod och mässor iallafall inte mina.. och mässor bjuder på fullt med folk, köer och varmt.. Men det blev en heldag på mässan med den ena författaupplevelsen efter den andra. Och en god lunch också. Så mysigt. Vi trivdes gott alla tre! Nedan kommer första delen av dagens bokmässupplevelse. Håll till godo!

 
Signering med Hanna och Amanda

Även mina ungar förstår känslan i att få boken signerad av författaren eller författarna som i det här fallet.

 
Bokmässan 2018

Har alltid tyckt att det är något visst med med bokmässan.. och det tänker jag fortsätta tycka!

 
Mässgolvet för trötta ben

Det går bra att nyttja mässgolvet när väntan blir lång

 
I publikhavet lyssnades det till inspirerande talare

Fina systrar på bokmässan.

 
Hanna och Amanda ispirerade stort!

Tror nog att detta seminarie var den bästa upplevelsen för bägge döttrarna

 
The Diamond year- början på resten av ditt liv

 Tror bestämt jag ska låna denna boken efter att en dotter har läst och inspirerats av den!

 
Systrar x 2 med Hanna och Amanda

Detta var första delen av en alldeles lagom blandad söndag på bokmässan. Mina favoriter kommer i nästa inlägg. Missa inte det och dem!!!
By the way har du aldrig besökt bokmäsan kan jag varmt rekomendera den! Det finns mycket god inspiration att finna där bland böcker författare och föredrag.

Kram A.


Dygnet runt jour när glasrutan går i kras

sep 29
Skrivet av: Annelie Eng 2018-09-29 14:18

(Betalt samarbete)

Det är nu när höstvindarna viner, regnet smattrar på rutorna och kylan ligger i luften, som jag är mer tacksam än någonsin över valet av bostad och bil. Snart är det dax att sätta på vinterdärck och göra bilen redo för vintertrafik. Just denna kyliga årstid är det skönt att ha en varm bil att kunna forsla sig med.  Även om en nyare bil så klart också kan gå sönder så är riskerna inte lika stora som med än äldre bil. Jag kommer ihåg en tidigare bil, där batteriet började krångla. Allt som ofta startade inte blen. Även vid byta av batteriet kvarstod problemet. Vilken skräck det var- att inte vara säker på om bilen skulle starta eller inte när jag skulle iväg. Den tryggheten betalar jag gärna för idag. Jag lägger också bort tankarna på det som står utan min påverkan vad gäller slitage eller problem som eventuellt kan komma, även på en nyare bil som min. 

Ta tex stenskott. Jag råkade ut för det i somras. För första gången någonsin. Vilket också gav lärdom. Utan erfarehet vet man oftast inte vart man ska vända sig. Efter just stenskottet tänker jag att vissa saker är bra att lagra i bakhuvudet. Vart man ska vända sig, vad som ska göra tex..

Det var därför en självklarhet att skriva denna texten i samarbete med just ett jourföretag inom glas som har öppet dygnet runt. Ett företag som alltid finns i bredskap dygnets alla timmar när glarrutor går sönder likaväl på bilen som till bostaden. Så bra! Orden i texten är givetvis mina egna.

Är olyckan framme kan ju både bilruta och fönster i hemmet gå i kras oavsett tidpunkt på dygnet. Att då kunna ringa glasjour som står till tjänst för alla inom storstockholm är ju alldeles ypperligt. Det är nästan så jag blir sugen på att flytta till Stockholm för just denna bästa servicen! 
I med detta samrbete så blir jag nyfiken på att ta reda på vilka glasentreprenörer som ger liknande service i "min" del av landet. En ruta kan ju såklart likaväl gå sönder kvällstid här i Göteborgsregionen också. Vem rycker ut då? Detta är något för mig att eftersöka. Jag hoppas, vill och tror att även andra delar i vårt avlånga land har liknande service inom glas. Men tills dess jag vet det så grattis till er i storstockholm som dygnet runt kan vända er till Glasjour för hjälp med trasig glasrutor! En suverän service helt enkelt väl värd att lagra i bakhuvudet och kanske tom lagra telefonnumret till i telefonboken!

Kram A.Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar