Känslan som uppkommer av att tagit tag i det som snurrat som man snurrat kring länge och väl utan att få till. När man så äntligen hittar den där utfarten ut från rondellen och tar sig ut på en sköna landsvägen igen- kämslan- ja näst intill obeskrivbar. Hänger ni med hur jag menar? I mitt fall som lite småmullig tonårsmamma skulle nästan kunna tänkas ha tappat 10 kg på bara ett kick! Kan enbart le åt mig själv och undra om jag en gång för alla nu kommer ta punkterna i ren turordning på lå to do listorna framöver? Jag nyoer mig i armen och bevarar känslan av idag inom mig som verktyg till att leda mig mot just turordning bland resten av punkterna!

Löven i skogsdungen gav mig en extra feeling ochnskjuts i rätt riktning. Tänk helt gratis ligger hösten runtomkring oss 

Utomhus bland löven och frgskala och doft sugs in.

Det behövs ibland inte så mycket mer en några raska steg som belöning. En fin lövdunge med doft av höst.

Naturen är mycket vacker så här års- Stega er ut i belöningsteg och ta för er vettja!

Imorn ska jag plocka med mig några löv in. Rondellens utfart idag gav mersmak av höst och friskluft.

Så enkelt det kan va .

Kram A.