Årets mest använda och bästa investering? Har du funderat över vad som varit din bästa investerng för året?

Jag har gjort det vid ett flertal tillfällen och är helt överrens med mig själv, vad som är min bästa mest användbara pryl för 2018. Mina solglasögon med progressivt glas- is my best thing for 2018!
De mörka glaset skiftar så läsning och datorarbete fungerar perfa även i solljus. Alltså bästa, bästa investeringen ever! Ray-ban bågar med nytt glas alltså! I love them och de fungerar lika bra sommar som vinter- tror jag iallafall.Somar och höst är en 10-poängare såå det blir en vintertrivsel också!

Ibland blir vissa saker annorlunda än som tänkt- också då urskönt att krypa in under mörkare glas än vanligt glasögonglas. Det är som jag blir mindre störd i mina tankar och funderingar bakom mina solglasögon.
Vad grubblar jag då på?

  

Vissa planerade saker blir inte när det skulle ske och nya helt oplanerade kommer till. Hur får man till att lägga fokus rätt? 

Svaret blir klart och tydligt- känslan- fokus ska läggas där känslan är med! Är inte den med blir inget bra.

Hur bra är du/ni på att förlita er på er känsla?

Jag tänker att det är den jag letar efter när jag är osäker och den jag snurrar efter i rondellen då.

Idag skulle hemsidan och bloggen byta plattform men nu blev det inte så- det blir en annan dag. Och vips fick jag annat att lägga fokus på. Ni vet de där möjligheterna som tycks komma till en- eller tar man sina steg dit mer omedvetet?

Jag tror eller snarare är jag mer övertygad än någonsin över att man stegar sig dit. Min drömlista mitt bästa verktyg till att beta av mina drömmar en efter en och det är då också möjligheterna kommer farande. 

Frågan är nu vad gillar jag mest svart eller vitt? Ella kanske är det grått, färgen mitt emellan som vinner mitt hjärta?

Nu en powerwalk med lurarna på - det där med podcast är givande lärorikt och underhållande att lysnna till!

 

Tips idag! Vägvisa dig väl och drem on!

Kram A.