Lediga dagar med utrymme för spontanitet och tillvaratagande är en påfyllning för att att stå ut i annat. Det är vad jag tror iallfall. Rerfarenhetsmässigt har jag bredden av att testa utan sk lediga dagar. Där siffror och presterande jagat mig i ryggen. Viljan att vilja mer och inte ta tillvara nuet. Det är först när man tar ett steg ifrån som man kan se krasst på sina egna steg, det viktiga och att nuet är här och nu.

Lugnet i mitt jag av att vara här och nu är kraft.

Lördagshäng med gammal god väninna spontant efter många turer till att få till att ses. Inga förväntningar bara trivsel och glädje. En ynnest att ha väninnor som sprider glädje. Ideer kan bollas erfarenheter kan bjudas på lika väl som skratten kommer av att se på våra tokiga steg.

Om ni inte förstått det innan så är jag full av beundran över oss i gruppen enastående (ensamstående) mammor. Vilket jävla jobb vi gör men också vilken erfarenhet vi får. Därmed inte sagt att vi alltid tar de rätta stegen- Nä det vore konstigt eftersom ingen människa är fullkomlig! Enastående singelmorsor är dags att höjas upp!

Nu söndag och ett frostigt landskap. lika mycket tillvaratagande av det som gårdagen charmiga höstmiljö. Missa inte rabattkoden på bästa vinterjackorna för kvinnor nederst i inlägget!

Tänk ett gammalt garveri kan bli en härlig lördagsmiljö! Härligt med tillvaratagande av det gamla till glädje för nuet!

God lördagsfika- och varm i nya vinterjackan från Norrskenjackets- Rabattkod nederst ger dig 25% rabatt oktober ut- Visste du att Norrskenjackets är jackor för kvinnor av kvinnor! Och själv är jag ett stolt Norrsken nr 5!

Trevlig söndag

Rabattkod, 25 % rabatt hos Norrskenjackets : Annelie

Kram