Tanken hos mig var nog att det skulle vara riktigt kyligt och snöigt utanför denna morgon. Läste någonstans att det skulle bli snöigt i hela landet. Här är det inga vita vidder. Däremot blött och regnigt. I kombination med lite vindande är det inget trivsel väder för mig. Som om jag är trött fast att jag har vaknat. Mycket skönt att ha arbete vid hemmakontoret idag.

Ordade om höstlovsaktiviteter igår och tja- det där med det dåliga samvetet att jobba och inte kunna resa bort med sina barn under loven. Det tror jag är vanligare än vad man tror.

Jag tänker att jag gör så gott jag kan. Sen att mina val och mina beslut kanske inte alltid varit vad andra önskat, så är de de bästa jag har kunna göra just nu eller just då. Det är väl värt att täka till på. INGEN MÄNNISKA MÅR BRA AV ATT GÅ RUNT MED DÅLIGT SAMVETE! 

Ibland måste man bara bestämma sig att åsiktsmaskinerna runt om inte ska höras i ens egna öron. 

Tänk, det bästa kan vara små saker också- Närheten med goda samtal kan påverka oss godd och bäst oavsett miljö! 

Mina tonåringar var på ena turer till Göteborgscity och Liseberg igår och översovande kompisar inatt också. De behöver de där lugnet att sova länge vara uppe sent och umgås med vänner.

 Sakade godaste godaste äpplemusten igår- I samarbete med smakbox provar jag deras boxar med balansinriktning vilket innebär lite nyttigare alternativ. Kiviks äppelmust med fruktkött var en av produkterna och så god!! Länkar rabattkod hos smakbox nederst- 50% rabatt under oktober. Boxarna innehåller smaknyheter på marknaden för 400kr ord pris är 199kr med min kod betalar du alltså hälften av det för din första box! Och jag kan lova HÖSTPEPPSBOXEN är höstpeppande!!

Senare idag ska jag ta igen min powerwalk. Innan dess består dagen av arbete och kaffe!

Smakbox: HÄR 
Rabattkod 50% rabatt: Annelieeng

 

Kram A.