Tänkte igår att jag skulle imorn men frågade mig själv om det var måsten eller känslan av att vilja. Tanken var av mer måste av borde slag- efter en världskarta icke satt av mig- och kanske inte heller rätt för mig. hade den varit rätt för mig hade jag förmodligen gjort det jag tänkte för länge sen. Ja ni hajaar hur jag jobbar med mig själv.
Min tanke, vart kommer den kommer ifrån, om den är rätt idag för mig och vad för den med sig?
Vad den gjorde i historien och vem den var rätt för var ju då och inte nu. Tänker att det där med att göra om och göra rätt är viktigt.

Fundera vidare i tanken om det perfekta samarbetets värld.
Finns det förresten perfekta världar?
I vilket fall blir ett samarbete väldigt ojämnt om ena sidan fattar beslut utankommunicering, där beslutet påverkar alla inblandade parter. I ett bra samarbete bidrar alla till att lyssna ta in och jämka.
Vilket samarbete föredrar ni?
Och har ni varit i den ena eller andra rollen?

Mina ungar vill ha en egen hund.. alla mina tjejer har velat ha en hund.. Tidgare har jag varit emot .. 

Så stor så att varannan helgs boendet luckras upp mer och mer..?
Har nyss sagt godmorgon till unga damen som egentligen inte varit här denna helgen. Skön känsla i mamma hjärtat. 

Vi singelemammor gör ett jäkla bra arbete!!

Nu söndags röj mer förändring och mer göra av med prylar aktivitet.

Kram A.