Jag är definitivt ingen tekniknörd. Har i och med att tekniken har utvecklats under min livsstil från svartvit tv till apple-tv, dator och iphone valt att lära, utveckla och hålla mig upp to date. Och tekniken är fantastisk kul när den fungerar- men tja det finns dagar då den inte riktigt gör det.. och just de dagarna när det går som en rödtråd i oflyt i likaväl yrkesamma som privata uppdateringar, program och appar, då är jag spyfärdig på tekniken. Fasiken det tar tid när tekniken strular- tid som kanske skulle läggas på annat inplanerat.. Och strular det spelar det ingen roll om det är helg eller vardag advent eller annan helögdag..

Lite mental träning på det så att fokus hålls, så är jag åter överrens om att tekniken är allt bra kul iallafall och det blir en guda god känsla när man får allt att fungera som det ska igen.

Med god känsla i fokus och fungerande teknik, rots ruggit ute har dagen startat tidigt med god och lång jobbdag i fokus. Ibland måste man lära sig vara morgonmänniska likaväl som att never ever give up oavsett det är teknik eller annat.
För visst vore det rätt tråkigt med enbat svartvit tv fortfarande..?

Kram A.