(sponsrat inlägg)

Alltså det där med att vara bilägare är en spännande roll. Ingen bilägare kan ju vilja att bilen inte fungerar eller att verkstad ska behöva uppsökas. Att vara bilägare innebär iallafall för mig en frihetskänsla av att bilen bara startar när man vrider om nyckeln. Lite tryck på gasen och så susar man iväg mjukt och fint. För det där med högt motorljud avstår jag gärna. 

Även om visionen ovan finns hos mig, (och jag jobbar aktivt för att hålla fast vid den), så har jag erfarenheter av motsater. Bilar som inte startat och avgassystem som strulat så att bilen har låtit som värsta åskknallar. Detta har genom åren gjort bilägandet till mindre spännande än visionen ovan.

Genom nya bilar är möjligheten större att hålla mig till min vision. Såklart kan man inte påverka allt. En ny bil kan också gå sönder, bilnyckel kan tappas bort, glasrutor kan gå sönder, eller vad det nu kan vara som stör det mjuka framfarandet som en ny skön bil innebär. Jag är definitivt inte en fan av detta. Ok att saker kan strula,  men snabbt som attan vill jag att det ska vara löst för att kunna nyttja min bil på bästa sett igen. Därav var det därför en självklarhet för mig att skriva denna text i samarbete med Ryds Bilglas som över hela Sverige ger bästa service vid byte av bilglas. Såklart är orden mina egna.

Trots med en ny bil i sin ägo, så kan "olyckan" vara framme väldigt snabbt vad gäller tex stenskott så att rutan behöver bytas. Eftersom jag har den erfarenheten, så promatar jag gärna och väl för att förebygga så man vet vart man ska vända sig när så behövs. Att ha nummer till bästa glasbytarfirman redan inprogrammerad i telefon är att föreslå, för den liksom jag som vill att problem av den karraktären löser sig snabbt och enkelt


Jag och min bil

Ryds Bilglas ger just snabb och bra service. De har lång erfarenhet, hög kompetens och har alltid bra tillgänglighet, vilket är några av punkterna som också gör att de byter bilglas på 100 anläggningar för sina kunder över hela landet idag.

I förbegyggande syfte när olyckan är framme alltså- bra tips alltså! 

Kan undra om nästa tips kan ge bästa service till att få fram borttappade bilnyckler..

Kram A.