Bästa hårvårds-produkterna och enklaste shopping!

dec 10
Skrivet av: Annelie Eng 2018-12-10 13:00

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel och produkter hos dem som Crush, idhair, ghd, Björn Axén och Loreal  

Tillhör ni skaran som jag gör som känner att håret tar "skada" av vintertiden? Kanske har ni också både färg och blekning i håret såom kan kännas av..

I samarbete med Nordic Feel klickade jag därför hem flertalet bra produkter till håret som jag gärna tipsar vidare om.

Ett bra shampo och balsam är liskom A och O för att få mitt hår att fungera. Icke passande shampo och balsam gör mitt hår tovit och svårutrett. Eftersom jag inte är ömhårad blir kontentan att jag sliter och dra och x antal hårstrån slits istället av och håret blir ojämnt.

Efter tvätt med ovanstående produkter tar jag i en balsamspray som gör håret superenkelt att reda ur- alltså wow vilken produkt detta är! Mindre slitage och mjukare hår!

Därefter ta jag i värme skydd blåser igenom och plattar till - Känslan är att den naturliga lilla fukten som jag har i mitt hår behålls och tom att också volymen behålls.

Detta är basen i min vardagliga hårvård. Eller dagliga- jag har bestämt mig för att håert inte behövs tvättas varje dag och håller fokus på 2 gånge per vecka numera. Kändes lite märkligt i början men nu rätt ok. Känslan är också att håret mår bättre av detta.

Som sista finish brukar jag spraya i lite uppfräshande torrshampo. Ger perfekt volym för mig!

Klickade också hem ett för mig nytt värmeskydd för testing. Detta ska ge skydd upp till 220 grader. Borde vara perfekt för mig som vill styla håret med rejäl varm platttång och locktång.

Också ny sort av silvershampo för att hålla de blonda slingorna i rätt ton. Den lilla tuben fick jag med som prov - Tack för det! Testar bägge och återkommer om dem.

Att klicka hem produkter från Nordic fell blir som rena julafton när paketet levereras med snabb leverans.

Med dessa produkter tänker jag att mitt hår kan hålla god kvalite denna kyliga och mörka årstid. Länkar till produkterna här nere och ni kan läsa mer om dem eller varför inte som jag klicka hem och testa?! Bästa hårvårdsprodukter går liksom inte att få för många av - eller hur?

Nordic Feel: HÄR

Shampo

Balsam 

Balsamspray

Värmeskydd

Torrshampo

Värmeskydd

Silvershampo

Yes, detta är mina tips till inhandling av bästa hårvårdsprodukter till enklaste sätt! Bara och klicka hem genom att följa länkarna ovan. Återoppla gärna vad du tycker om mina bästa hårvårdsprodukter!

Kram A.


3 bra saker i nuet när måstena känns lika grått som vädret

dec 10
Skrivet av: Annelie Eng 2018-12-10 07:04

Tidig morgon, grått väder och det där att ta sig ut så här tidigt är egentligen inte min melodi- men ibland väljer jag det iallafall. Vissa dagar är valet att ta tillvara på många av dess timmar till jobb.

Alla har vi ett val- som är vårt egna- klyshigt när allt känns som måsten?
Jo så kanske det känns men valet är trots allt vårt egna.

Att ge sig ut denna tidiga morgon väljer jag själv även om ett måste ligger i plikten i att försörja mig så väljer jag ju dagens tidiga morgon och fram till sena kväll som arbetsdag själv- eller hur? 

 

Bara att palta på sig mot rusk och kyla- i regniga vintertider.
Svart eller färgglatt är frågan?

Om solen vore framme vore ljuset på väg . Om nån månad eller iallafall två kan det vara så. Mer fakta än hopp.

3 bra saker i nuet

* Skönt att ha vanliga vinterdäck och inte dubbdäck 
* värmande ytterkläder att dra på
* Jobbuppdrag som täcker dagen

Småsaker för nån, viktiga för en del och eftersträvande för några. Alla är vi olika imngen är den andra lik. Vad som är stort eller litet för någon finns ingen rätt att fördömma precis som känslan som uunik. Lika rätt för alla och en var.

Kram A. 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar