Årets kommersiella månad skulle nog december månad kunna kallas. För en del ligger förväntningarna högt och önskningarna många, för en del finns annat värde än att önska sig klappar med fysiskt innehåll. Det finns värde ord som bör vara de stora att lika väl avsluta ett år med som att börja det nya med- Inkludera och bemöt alla så som du själv vill bli bemött.. Lever de orden högst på övninglistan kan exkludera och orättvisa strykas ur ordboken.

Oavsett december eller annan månad finns idag så många andra val för att visa sin uppskattning för en närstående eller medmänniska över lag. Och med vad, kan man ibland undra?

 

När inga önskningar finns och klapp ändå ska ges.. Eller likaväl till den som tycks ha precis allt.. Alla kan bli lika glada och överraskade även den som färre slantar och varken brukar få eller har möjlighet att ge kanske kan bli förrärad med detta bästa priserbjudande på så bra innehåll! HELGFEST bör ju vara till alla- eller hur?!

En låda med nya smakupplevelser!!!! Förträffligt, stort och överraskande för en bred publik skulle jag vilja påstå! I samarbete  med Smakbox kan jag därför erbjuda bästa, bästa erbjudandet tom 16/12!! Så sker leveranser innan tomtens dag!!
Rabattkoder nederst i inlägget!

Tre olika varianter av erbjudande kommer här för dig som vill få mycket för pengarna och kunna bidra till överraskande trevliga nya smakupplevelser till så många och olika som möjligt.

By the way finns smakboxarna i 4 olika varianter:

Orginal- blandade produkter för likaväl vardag som fest 

Smakboxbalans - Vegetarisk box och större andel produkter utan tillsats av socker

Måltid- Fler produkter för matlagning och bakning

Nyfiken - Större antal överraskande produkter och smaknyheter

Ni förstår att i detta erbjudande finns verkligen något för alla!!!

ERBJUDANDE GÄLLER TOM 16/12!:

3 boxar i följd= 1/2 års prenumeration för 499kr (ord pris 597kr värt ca1200kr)

2 boxar i följ=329 (ordinarie pris 398kr, värt ca 800kr)

1 box=169kr (ordinarie pris 199kr, värt ca 400kr)

Nedan ser du del av december månads box orginal= HELGFEST!!
Perfekt produktsortiment att använda denna festliga månad!

Gör handlingen enkel och överraskande till så många som möjligt genom att överraska med Smakbox passande för var och en!

Här kommer rabattkoder till erbjudandena:

3 boxar = 499 kr (ord. pris 597 kr), kod: 3ANNELIEENG
2 boxar = 329 kr (ord. pris 398 kr), kod: 2ANNELIEENG
1 box = 169 kr (ord. pris 199 kr), kod: ANNELIEENG

Detta erbjudandet kallar jag verkligen för att överraska med något nytt och kraftfullt. Sen om det blir som paket under granen eller för uppskattning i vardagen- det spelar ingen roll. Du slipper fara runt och knö i köer- mottagarna får alla en låda fylld av överraskningar! Så jäklans bra!!

Tackar ödmjukast smakbox för möjligheten att dela vidare detta erbjudande! 

Kan tillägga i vi har "lilla julafton" här hemma varje gång det levereras en smakbox till ytterdörren. Yes smakbox levereras ändå hem - kolla postnummer inne på sidan.

Lycka till nu med överraskningar och uppskattningar denna kommersiella månad!

Kram A.