Ja ibland kan man undra. Jag tror definitivt på tankens kraft. Det gäller att var medveten om sina tankar utifrån och innifrån och utifrån igen.

Finns det alltid en egen tanke i grund när yttre omständigheter tar fatt i oss på ett sätt vi inte vill eller ville?

Nockade av feber och igensvullna halsar där talet inte gått att få fram på en vecka. Det kan väl kan knappast ligga i en en medveten tanke. Men det där omedvetna.. Tja, hur vida den styrt vet vi inte..

Om målet är att låta bli att reagera på känsla- kan då ett neutralt och skönt läge infinna sig oavsett om det är världskrig, politiker turbolens orättvisor eller utanförskap?
Något frågande kan jag tänka att vid netral känsla leder man sig själv klokast- Men det kan också vara bra att ta ställning. Vi har ju alltid ett val vilket innebär att VI ALLTID GÖR ETT VAL OCH TAR STÄLLNING. Men ett mer medvetet val och ställningstagande där vi står för vårt egna handlande och inte hänför till historien eller tilll omständigheterna. Det tror jag ger klokskap till många och en var.

Klokskap är också för mig att dela vidare bra val av tankar handlingar och produkter som kan leda någon annan till bättre val än tidigare. Ni som följer mig hittar ju dessa bra val här på bloggen

Så här kommer ett superbra val av produkter helt utan spons! 

 

 

Otaliga är reklamen för tandblekning och officiella personer ses ha kritvitare tänder än den vita kritan själv. Dock bör man veta att enligt EU-direktiv får produkter för tandblekning endast säljas av tandläkare. Visste ni det? 

Vill du bleka tänder så kontakta klinik!

Hemma vid kan man som jag anväda produkter som ger vitare och starkare tänder via att de löser upp ytliga missfärgningar med hjälp av aktiva ingredienser och som inte har skadlig slipverkan.

Jag är verkligen supernöjd med min tandvårdserie "Whiening oral Care". Munnen och tänderna känns fräschare och missfärgningar från te och kaffe ser ut att försvinna och därmed ser tänderna vitare ut! Superdupernöjd är jag!! Jag beställer mina bästa tandvårdsprodukter från  Brilliant smile- ni vet jag älskar ju att klicka hem och sen att få paket levererat. Men jag vet att också att apotek kan ha den här serien.

Kanske kan detta också vara ett superbra julklappspaket??

Rutinen för mig är 

1. 1 minuts sköljning med Mouthrinse innan tandbortsning morgon och kväll. Löser upp lättare missfärgningar som sedan går enklare att bortsa bort.

2. Under de två första veckorna byter byter jag ut tandkrämen mot boost Toothpaste som är en intensivkur som snabbt tar bort ytliga missfärgningar. Morgon och kväll

3. Morgon och kväll använder jag sedan evo Toothpaste som innehåller aktiva ingredienser som löser upp ytliga beläggninga. Den förebygger också missfärgning och stärker emaljen. Samt viktigt- den är utan skadlig slipverkan.

Under flaggan bra produkter hamnar denna serie om du liksom jag vill ha vitare och starkare tänder! 3 enkla steg morgon och kväll och du är bara ett steg från att klicka hem den du med!

Ny vecka nya val!

Njut av snön sängen soffläge eller annat!

Kram A.