Soffhärng med yngsta döttrarna och "En underbar jävla jul på tv:n. Vi älskar den filmen- relationernas film. Det är nästan som vi ligger dubbelvikta av skratt.

Vilka roller intar vi denna julen?
Ja det kan vi ju fundera på lite till mans..

Idag har vi fiat 15 årsdag - mer om det kommer senare- Och med den dagen kom nytänkande. Jag tror att nutiden är det som ska beakas.

  

No plast- i år blev den riktiga "blågranen ett led i nya handlingar och nya tankars öppenhet. Historien bidrar ändå med 1968 års tomte som vaktar peketen. De röda kulorna är utbytta till guldig dekoration- granen passar med det in finfint till vardagsrummets övriga ting.
Ibland måste nytt tas till för att bästa ska kunna fås.

Jag tänker att jul kan vara en öppning till det som aldrig tigare varit möjligta att få till.

Knapp något rött i år här hemma, utan guld och svart även i juliga tider för en enhetlighet. Dock imorn öppnar vi upp till tomtarnas och barnens helg med röda duken på. Uppsittarkväll väntar med julbord, bingolotto och julklappslek med några nära och kära.

Visst är det så att julefroidens charm är något som behövs grundas lite här och var. Och en jäkla god känsla när den ligger i luften istället för tvärtom.

Nu fortsatt filmtime och jag önskar er "en under bar jävla jul" med trivsamhet och öppenhet bland tomtar, troll och relationerna. Och med eftersträvan och hårt arbete och fokus kan den vita ängeln låsa upp det trögaste låset när som.

Kama..

Kram A.