De fina julpaketen som strålade på alla sociala medier är nu öppnade.
Yra av sönderrivet papper är det ända som finns kvar.
Nu har vi ett år på oss att paketera om till nästa år.
Frågan är med vad?
För visst är majoriteten av alla dessa julklappar så vansinnigt onödiga egentligen och utan det innehåll som var och varannan egentligen behöver..eller..?

När barn av idag får julklappar bestående plastleksaker som är ren skit till otaliga summor, tv-apparater och telefontillbehör för tusenlappar utan att förstå dess värde, och förväntan på dessa paket är självklar och utan ansträngning. Och därefter i pappersyrans rester kommer verkligheten ikapp. En verklighet där den inre tryggheten fortfarande saknas.

Lycka kan aldrig köpas för pengar. Inte ens julklappshögens pengamässigt dyraste present kommer ge den inre tryggheten till barnen idag. Framförallt inte om det återigen är  vuxenvärldens eget ego och dominans som ligger bakom innehållet från sig själva till sig själva, utan åtanke på barnens egentliga behov.

Barn av idag har annat behov än det som vuxenvärlden tror och vill är lycka för dem. 

Jag tror på paketering av ödmjukhet, omtänksamhet och kärlek.

Kram A.