I dessa rea tider kan kanske ett och annat tips på unika, charmiga, kvinnliga reaplagg vara av intresse här på bloggen- eller hur?

Jag har mina favoritbutiker som år efter år bjuder på bästa rean till jul och dagarna efter. Och iår var inget undantag dagen innan julafton fyndade jag hos Dressingroom i Partille. Tror det är minst fjärde året i rad som jag hittar några bästa reafynd till mig själv redan dagen innan julafton.

Butiken bjuder på kläder i helt mitt tycke och smak - mina ögon älskar plaggen de ser. Och även prislappen på plaggen är den rätta.
Med rea blir ögonfröjden ännu större- visst är det märkligt?
Kom att tänka på att jag en gång för mångamånga årsedan faktiskt varit på arbetsintervju angående ett deltidsjobb i den butiken.. Den unika butiksmiljön måste ha charmat mig väl eftersom jag ser den som en favorit butik idag! 

By the way håller rean fortfarande på så in och checka av vettja! Nedan har du mina fynd därifrån! 

I dessa fuskpälstider 

Jag har velat fram och tillbaks i flera månader angående att investera i en fuskpäls eller inte.. Men så sprang jag på den och känslan var med och så rätt- och redan har jag fått så mycket beröm för den här finfina fuskpälsen! 

Lagom varm lagom lång lagom fluffig och lagom investering- älskar min nya fuskpäls från Dressingroom!

Leopardfantast!

Kan man få förmånga leoplagg?
Jag tror inte det, så den här tunikan fick också följa med hem till jul. Lite glitter blandat i leomönstret samt en fin rödprislapp gjorde den till ett bästa reakap!

Visst är det snyggt att bryta mitt annars så svarta jag med nya "pälsen"?

Blus och fuskpäls alltså på rea hos Dressingroom i Allum, Partille.

Unika plagg med snygg tuch och kvinnlig charm - och yes, I really like både butiken och dess innehåll. Bonus att altid hitta snyggaste reafynden till jul där också. Har också spanat in årets snyggaste jeansjacka som hänger i fin ögonhöjd i butiken.. åh vad snygg den är..!

Kram A.