Jag tror på affirmationer. Jag tror att klokskap och tänkvärda ord i fokus och att de som verktyg kan vända tankar. Jag tror på öppenheten att vilja förändra. Jag tror.

Om livet kan ses som ett diagram är det just de positiva staplarna och de som innehåller för oss goda ting, som vi bör hålla fokus på att öka. Fördubbla dem liksom. Och 2019 kan absolut bli ett sådant år.  Med "rätt tankar" i fokus kommer diagrammets godhets staplar skjuta i höjden.

Jag tänker också.att kloka ord går aldrig att sprida för mycket. Det finns ju strots allt människor som med dominans regerar och vill ha makten över fler. Även om deras små stygga ögon inte tycks ha öppenhet för andras välbefinnande, så kan kloka ord och affirmationer lite här och var kanske någon gång också få dem att vakna upp. Man ger dem liksom bonus från sitt egna fokus utan att de tar ens energi. I det egna diagrammet ligger ju fokus på att öka stapeln med de rogivande människorna runt om. Då bleknar stapeln med de energikrävande och dominanta allt mer. Och vem vet innan 2019 kanske en och annan hoppar in i den "rätta stapeln för att vi själva öppnat upp och sprider de goda tänket och orden vidare. Inget fokus på att förändra någon annan utan bara på att utveckla sig själv. Men genom det- fås andra med på vägen.. De ni! 

Mer reafokus som också ligger i tänket ovan- alltså vad säger man när man springer på jackan som sprider klokskap när man vänder ryggen till. Så jäklans nöjd - kan det var årets bästa reafynd??!! Den svarta rocken var billigast än billigast och svart är alltid svart och passar in. Bägge plaggen från bästa Dimodas , Allum Partille.

By the way idag ska jag skriva vilka staplar som ska ökas för 2019. Ingen att göra lista eller mål och resultat lista för arbete och inkomster. Utan en harmonisk lista där goda staplar ska ökas. Tankens kraft ligger i fokus på det vi har. Det vi inte har eller de vi inte vill ha bör suddas ut i våra tankar. Jag tror på ett handlingskraftigt 2019. Jag tror.

Reafynd: HÄR

Kram A.