Så är då återigen årets sista dag här. Dagen som innebör att vi kan se ett nytt ljus imorgon, då vi är i det nya 2019 och detta året har lagts till historien. Hurvida ett år har varit bra eller dåligt tänker jag inte spekulera i. Livet är ju i alla våra år. Eller hur? Jag kan bara tipsa om att studera sitt egna förhållningsätt istället för att på något sätt skylla på året som varit om allt inte är till belåtenhet..

Vi lever i en väl utvecklad teknisk tid. Vilket ger oss enorma möjligheter att ta del av världen på ett helt annat sätt än när jag själv växte upp. Här i ligger också att lära sig förhålla sig till teknikens möjligheter och webbens sociala liv där vi ofta bjuder på det "bästa av oss själva". Men frågan är om det "skapade bästa" genom en bild är en sann verklighet eller enbart en önskan?
Ja som betraktare vet vi aldrig vad som ligger utanför bilden, vilket är bra att påminna sig om..

För egentligen vad är perfekt och fullkomligt?

Jag tänker att de finns så många fler möjligheter att dela vidare än en påhittad perfekthet. 

Hur tar man sig vidare från arbetslöshet till sina drömmars jobb?

Hur tar man sig från ohälsosam överviktig till att hitta rörelsglädje och trivsel i sundkost?

Hur förhåller man sig till otrohet och dominans?

Hur tar man sig till att tillåta ALLA sina känslor? (med menar jag inte att alla handlingar är ok)

Livet är för oss alla- och vi genomgår det förhåller oss till det på ett eller annat sätt. Naivt är att tro att en fin bild på webben eller ett nymålat hem med nya möbler skapar lycka. Bakom mina frågeställningar ovan finns känslor mängder av känslor hos oss levande själar. Ett tips för utveckling är att beaka dem, betrakta dem och bearbeta dem- Vi kommer alla så mycket längre på det. 

 

Tipsar om poden SJÄLVKLART som för mig idag är så självklar- klokskapå humor i en härlig blandning och igenkännande! Tack för den Mia Törblom och Christina Stielli. Jag hoppas på att 2019 bjuder många fler lärande avsnitt!

Från mig själv till mig själv- en buket med fina vårblommor! Jag ska bli bättre på det- att bekräfta mig själv. En slags nyckel till en av tårtbitarna som behöver sin ökning under 2019. Testa att fokusera på det du med!
Den tårtbiten ger sån utveckling så att andras bekräftelser blir bara bonusar om de kommer och när de kommer.

Ett gott slut på 2018 och ett riktigt Gott NYTT 2019 önskar jag er alla läsare och följare här på bloggen, instagram, min fb sida och min fb nätverksgrupp. Tusen tack för ideer och kommentarer i fin god och trevlig ton. Jag är oerhört tacksam över att ni följer mig och tar del av erbjudande möjligheter och samarbeten som dykt upp under året! Det är också med stor tacksamhet som jag blickar framåt och ser ett härligt 2019 framför. Fullt av möjligheter erbjudanden, nyheter och goda val på min sociala kanaler. Tack för att ni vill ta del följa och själva dela vidare!!
Ett gott vals innebörd är sprida till fler eller hur?

Podden självklart hittar du HÄR

Gott nytt år till er alla!Kiss

Kram A: