Luciamorgon halsfluss sömnbrist med längtan om soffhäng och filmtime med bra streamingtjänst

dec 13
Skrivet av: Annelie Eng 2018-12-13 07:40

Mörkret faller som mörkast så här års och bakterierna fodras. Med högkänsliga halsar är det alltid en tidsfråga när vi börjar rundgången av sängläge den här tiden. Ändå glömmer man år från år..

Svullna mandlar känns kan jag lova- jag har genom åren suttit på vårdcentralen med näst intill andningsnöd och svettpärlorna droppandes i pannan av febertoppar. Just nu motar jag "Olle i grind" eller nåt för hos oss frodas bakterifloran av febertoppar och svullnaste halsen ever genom en dotter..

Dygnet runt jour funkar i spädbarnsåldern när amningshormonerna ligger på topp. I tonårstiderna är det värre- Bunkrar med kaffe och vitaminer. Fem ringde klockan idag och natten hade nyss lagt sig.. Ja ja nog om det - en singelmammas vardag är inte alltid mer glamorös än så, men det vita lucialinnet blev slätstruket och tärnan kom till sitt luciatåg iallafall. Stämningsfullt coh fint var det också! 
Så håll till godo och njut av min vackra tärna och hennes luciatågs kollegor till niondeklassare!

Min minsting och finaste tärna ever!! 

Välstruket och vitt! Fina Lucialinnen!

Luciatåg Torpskolan 2018

Så fina och tänk att håret hans lockas också!!

Nervositeten har lagt sig och tåget har tågat ut! Glada tjejer!

Soända trötta pustar de ut glatt- fina tärnor!

She is wonderful - mitt flickebarn!

Väl påmind om sömnbrist och måsten kan jag enkelt segla iväg genom att drömma mig bort till soffläge godispåse och filmrace på tv:n. Avstängda telefoner och bara vara i filmens värld! Tror jag ska boka in mig och tv:n  i almanackan, och mer än gärna skulle jag vilja vara testpilot för SF Anytime och Smartson för att tillbringa någon eller några av lediga dagar framöver tv:n till att hoppa in i filmens värld.
By the way , vilken jäklans bra streamingtjänst detta är för den som vill kolla bra filmer. Här hittar jag "Mamma Mia here we go again och "A perfect Christmas. Två sevärda filmer för mig att pigga upp det mörka i tiden med.

Bästa jobbuppdrag och kaffe piggar också upp så klart denna luciadag - det är ju trots allt en vanlig vardag idag. Lucia har sjungit och det vackra stannar på min minnesbild som godhet. Den feberheta pannan får lite baddning med kallt också. En singelmammasvardag är definitivt annorlunda med fäders dagar som aldrig strukit ett lucialinne. 

Sömn film och soffhäng kommer det dagar för ikväll kommer vi somna tidigt!

Kram A.


Överraskande & uppskattande till den som har allt, med bästa erbjudande & rabattkoder!

dec 12
Skrivet av: Annelie Eng 2018-12-12 12:54

Årets kommersiella månad skulle nog december månad kunna kallas. För en del ligger förväntningarna högt och önskningarna många, för en del finns annat värde än att önska sig klappar med fysiskt innehåll. Det finns värde ord som bör vara de stora att lika väl avsluta ett år med som att börja det nya med- Inkludera och bemöt alla så som du själv vill bli bemött.. Lever de orden högst på övninglistan kan exkludera och orättvisa strykas ur ordboken.

Oavsett december eller annan månad finns idag så många andra val för att visa sin uppskattning för en närstående eller medmänniska över lag. Och med vad, kan man ibland undra?

 

När inga önskningar finns och klapp ändå ska ges.. Eller likaväl till den som tycks ha precis allt.. Alla kan bli lika glada och överraskade även den som färre slantar och varken brukar få eller har möjlighet att ge kanske kan bli förrärad med detta bästa priserbjudande på så bra innehåll! HELGFEST bör ju vara till alla- eller hur?!

En låda med nya smakupplevelser!!!! Förträffligt, stort och överraskande för en bred publik skulle jag vilja påstå! I samarbete  med Smakbox kan jag därför erbjuda bästa, bästa erbjudandet tom 16/12!! Så sker leveranser innan tomtens dag!!
Rabattkoder nederst i inlägget!

Tre olika varianter av erbjudande kommer här för dig som vill få mycket för pengarna och kunna bidra till överraskande trevliga nya smakupplevelser till så många och olika som möjligt.

By the way finns smakboxarna i 4 olika varianter:

Orginal- blandade produkter för likaväl vardag som fest 

Smakboxbalans - Vegetarisk box och större andel produkter utan tillsats av socker

Måltid- Fler produkter för matlagning och bakning

Nyfiken - Större antal överraskande produkter och smaknyheter

Ni förstår att i detta erbjudande finns verkligen något för alla!!!

ERBJUDANDE GÄLLER TOM 16/12!:

3 boxar i följd= 1/2 års prenumeration för 499kr (ord pris 597kr värt ca1200kr)

2 boxar i följ=329 (ordinarie pris 398kr, värt ca 800kr)

1 box=169kr (ordinarie pris 199kr, värt ca 400kr)

Nedan ser du del av december månads box orginal= HELGFEST!!
Perfekt produktsortiment att använda denna festliga månad!

Gör handlingen enkel och överraskande till så många som möjligt genom att överraska med Smakbox passande för var och en!

Här kommer rabattkoder till erbjudandena:

3 boxar = 499 kr (ord. pris 597 kr), kod: 3ANNELIEENG
2 boxar = 329 kr (ord. pris 398 kr), kod: 2ANNELIEENG
1 box = 169 kr (ord. pris 199 kr), kod: ANNELIEENG

Detta erbjudandet kallar jag verkligen för att överraska med något nytt och kraftfullt. Sen om det blir som paket under granen eller för uppskattning i vardagen- det spelar ingen roll. Du slipper fara runt och knö i köer- mottagarna får alla en låda fylld av överraskningar! Så jäklans bra!!

Tackar ödmjukast smakbox för möjligheten att dela vidare detta erbjudande! 

Kan tillägga i vi har "lilla julafton" här hemma varje gång det levereras en smakbox till ytterdörren. Yes smakbox levereras ändå hem - kolla postnummer inne på sidan.

Lycka till nu med överraskningar och uppskattningar denna kommersiella månad!

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar