Söndagkväll efter långledighet-Ångestladdat för en del och lättnad för andra. Själv känns mjukstarten imorgon som en lyxig tillvaro att ha tagit mig till. För visst har jag tagit några steg i ur och skur för att ta mig hit där jag är. Nog om de stegen i just detta inlägg.
Njuter förövrigt också av av vyn i soffan denna afton av 3 avkommor helt uppslukade av sina iphones. Men oavsett- fina e dem o lika mig fast på olika sätt. Den fjärde dottern hann jag inte få på bild innan kompishäng drog- så här sista jullovslediga dygnet. Men imorgon kanske det kan bli en bild som i gamla tider av fyra sköna systrar. Mina döttrar.

Själv ska jag bara checka mailen skriva detta inlägg och sedan slå mig ner bredvid dem. Det ska visst bjudas på vegansk kolasås och glass. Ser fram emot detta! Och kan kanske bjuda på recept imorgon för den som önskar!!

By the way har jag genom Smartson testat en nyhet- en kräm mot nickelallergi. Jag var skeptisk till en början om krämen skulle kunna moarbeta mina eksem på handleer som blommor upp redan vid blotta tanken av att trä på ett oakta armband. men som jag bedrog mig- JAG ÄR SUPERNÖJD med krämen NIK-L-BLOK! Mjuk och behaglig går den in i huden utan klet och kladd. Har smörjat i / dagar och använt olika oäkta armband och kan ni tänka varken eksem eller klåda på handlederna. Snarare mjukare än annars.Så jäklans skönt! Här ska nu användas oäkta som äkta armband i en salig blndning på armarna- sådär som jag älskar!! Precis som jag älskar att testa nytt och den erfarenhet som den ger.

Nu dags att krypa ner i soffan. Vi hörs imorgon i en nyvecka en ny vardag i detta nya 2019!

Kram A.