Nytt år, nytt tänk för smartare ekonomi tillsammans med Lendify

jan 11
Skrivet av: Annelie Eng 2019-01-11 10:10
(Betalt samarbete med Lendify)

Godmorgon sköna vardag och låååånga januari. Tja, här har det varit ledigt och vi har först idag startat upp vardagen och arbetsrelaterade åtaganden på riktigt. Ändå känns det som om vi komit mycket längre in i januari och det nya året än vad vi har. Märkligt när vi har över 3 veckor kvar i denna lånnga mörka månad..

   

Jag kan enkelt förstå att en del människor som tex köpt över sina tillgångar till jul tycker att januari är ännu mörkare och längre än vad den är. Det där med ekonomi är en viktig del i välbefinnandet och också värt att hålla koll på och se över. Så här kommer ett hett tips:
Via Lendify får kunderna tillsammans en smartare ekonomi än när lån eller investering görs via bank. Bättre villkor för låntagare och bättre avkastning för investerare. Visst låter det suveränt så här i början på ett nytt år för att få till bästa ekonomi framöver?
Man kan säga att Lendify erbjuder en marknadsplats för lån mellan privatpersoner och att man tagit bort alla mellanhänder. Modernt tänk att alla tjänar på det och får en smartare ekonomi tillsammans helt enkelt. Suveränt tänk. tycker jag!
Du kan alltså som låntagare samla likaväl lån som krediter på samma ställe. Med låg ränta kan man både snabbt och säkert ta ett lån hos Lendify. Tänkvärt är att deras kunder i snitt har sparat 1950kr/månad på att samla lånen hos dem! Genom ett poängsystem kan också kunderna beönas med ränterabatt om de betalar dina räkningar i tid varje månad.
 

   


Ytterligare fördel med detta nytänk hos Lendify är att du kan vara din egna bank genom att investera i de lån som andra människor lånar. Ja, du läser rätt! Du som privatperson kan alltså ta del av detta och få räntan till dig. Oh la la!!Nytänkande och hett, som jag för egen del är intresserad av att ta del av!

Behöver jag framöver låna pengar framöver vet jag genom detta samarbete definitivt vart jag ska vända mig. Hoppas att jag väckt din nyfikenhet också och kanske kan "denna tårtbit" bli ett led till godare ekonomi även för dig.
Nu kör vi dagen och betar av ytterligare en januari dag.
Kram A.

Äntligen fredag en av de bästa dagarna! Förhållningssätt.

jan 11
Skrivet av: Annelie Eng 2019-01-11 08:32

Såklart ingen nyhet att veckan har sju dagar med lika många veckonamn.
Frågan är mest bara hur vi förhåller oss till dem?
"Fredag hela veckan" är en glädjande fras.
Vad skulle det innebära egentligen om alla veckans dagar hette fredag?
Inte ett smak! Det är naturligtvis inte veckodagsnamnet som gör dagen. Det är vi själva.

Jag tror på att stoppa in det bästa innehållet så ofta och så länge som möjligt på sina dagar. Detta oavsett veckodagsnamnet! Så doser av välbefinnande och njutningar varje dag och eget ansvar av att stoppa in det. Fast såklart ligger också en nypa realism att ta till också. Kanske inte någon har världens roligaste arbete- men inkomst behövs , räkningar som ska betalas osv. Förhöj då det tråkiga i den mån du kan tills du har hittat ett annat arbete. Allt är inte roligt jämnt men förhållningsättet hur vi bemöter allt och inget är avgörande för att skapa välbefinnande hela veckan. Mot jämn balans helt enkelt!

Njutning att ha min sköna gröna hemmavid i soffan kväll efter kväll. Såklart att jag skulle vilja stoppa världen utanför som också dra i hennes uppmärksamhet.. Här och nu och hon är hemma!

Vi behöver det så väl både hon och vi, och jag kan redan se fram emot en ny vecka i framtiden där hon rullar in med sina pinaler. Sena kvällar i samtal om dåtid som nutid. Inte alltid överrens men så är livet och historien- vi uppfattar den olika. Men har alla lika rätt till den!
Hon är min dotter och hon är tjejernas stora syster klok vacker och full av mina gener! Njutning! 

"Fredag hela veckan- kan såklart has för en mantra och påminnelse för att just stoppa in njutningarna så att jämnvikt skapas. 

Eget handlingsansvar! A och O! Never ever forget that!

Själv blandar jag dagen idag med livets blandning. 3 njutningar finns planerade innan dagen går mot sitt slut. 

"Fredag hela veckan"

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  januari 2019  >>
tiontofr
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

View posts in large calendar