Rätt tänk vid rätt tillfälle och vi tar oss framåt mer med bravur än utan. Ibland säger vi att det sitter i huvet och den frasen är i mina ögon mer än ett talespråk.

Jag är definitivt ingen morgonpigg själ- har aldrig varit. Tänker jag tankar som drar mig framåt så kommer jag upp tidigt. Tänker jag tvärtom kan jag snooza hur många gånger som helst.

Idag tågar vi in i likaväl en ny måndag som ny vecka. Som alla andra dagar har vi eget handlingsansvar att stoppa in det bästa i dagen som veckan. Tänk till vilken makt vi själva har. Du liksom jag!

Har du gjort en plan. En plan på bästa saker att stoppa in? 3 om dagen är ett tips - som jämnvikt till andra mindre bra saker som du eventuellt måste ta dig för.

Lista, lista, lista allt det där som är det bästa för dig. Små som stora saker. Levande ljus, god middag, äta på restaurang, gå på bio, åka på charterresa, åka på spa, powerwalk, osv

Jag har betat av min första punkt idag- det levande ljuset lyser upp arbetsbordet denna tidiga morgon och gör mig glad. Yes, jag gillar ljuset! Och jag är piggare än utan ljuset tänt. Skulle jag istället fokusera på att datorn är gammal, bordet hemma målat ett saknat papper osv skulle morgonen vara mer mörk än ljus. och så vill jag inte ha det!

Vad jag vill säga med detta inlägg är att det behövs inte alltid jätte ansträngningar för att få till och trivas. Små skillnader kan bli stora skillnader. Ta kommandot eller rodret - tja, kalla det va du vill men begränsa inte dina listor på det bästa du vet. Skriv hellre fler än färre punkter. Ju mer har du att välja på sen. Boka sedan in dina 3 per dag. Olika så klart för olika dagar för annat kan ju också ta din tid.

3 bästa saker om dagen som du själv har stoppat in gör att du är så mycket mindre beroende av att andra stoppar in gott för dig. Gör de det får du bonus. Ja ni förstår säkert tänket.

Nu kör vi!

By the way- ikväll ska jag avsluta dagen med ett kapitel i en god bok. Punkt 2 har jag här i emellan många tinmmar att ta mig för

Kram A.