Vet ni - ibland är jag bara så tacksam över att ha en väninna som får mitt tänkande jag att stanna av lite grann. En väninna som får allt att bli en gnutta roligare. Att krångel blir alltid mer lättsamt med henne- en kväll med henne tillhör aldrig de tråkiga. Lyckos mig!

Nyss hemkommen från en kväll på lokal med henne och med det många skratt rikare. I nya stationshuset avnjöts en mycket god pizza.
Kan det vara den godaste jag ätit?
Stenungspakad & smakade superduper! 

Ny inredning och nytt koncept gör lerums gamla Stationshus tlll det mest levande stationshuset ever. Kan tänka mig att ta en lunch där med kollegor lika väl som som fler spontana sittningar med goda vänner och varför inte en söndagsmiddag framöver med barnen. Miljön var mycket fräsch och ibjudande! Och som sagt- pizzan där går inte av för hackor!

Det händer numera i Lerums centrum skulle jag vill säga. Isbana på Torget och stenungsbakad pizza i Stationshuset.
Lerum- ett levande centrum väl värt att besöka.
Detta oavsett o du har den bästa och gladaste vänninan vid din sida eller ej.


Kvällen fortsatte lite till och lite vidare och blev flera skratt rikare. På lokal kan man möta tidigare tider och beaka minnenas arkiv. Men det tar vi en annan gång. 
Nu sömn

Kram A.