Så skönt att lägga måsten och struktur på hyllan att bara vara in dagen . Ena hjärnahalvans tankar som "du borde..", "det här ska göras..", "detta ligger du efter med.." osv vill komma till mig. Andra halvan höjer upp "bara vara stapeln" och fokuserar på att välmående byggs av just välbefinnande känsla inomords. Inte av ett måste tänk.
Är det just under sådana dagar inspiratienen flödar som mest?

Ja, ibland tror jag bestämt det. Och jag tror att fler skulle må såååå himla bra av att släppa måsten struktur och jagandet av framtiden och istället beaka iallafall ett par dagar i månaden för att bara vara.
Låter det läskigt?
Ja att lära sig att förlita sig mer på känsla än hjärna kan tyckas läskigt för en del. Själv har jag alltid gillat magkänslans kraft men har fått öva min tillit till den. Inget jag har föts in i att tro på men så rätt för mig att öva upp!

Lördag förmiddag med gott oplanerat väninnetalk gav inputt til ny handling att testa i termen av att ge utan förväntning. Glad av den spontaniteten som finns runt om mig.

Lite utomhus, lite tonåringar lite mellomys blandas säkerligen in i fortsatt lördag. 

Allt med största beakandet av tacksamhet och öppenhet för dagen

By the way- kan tipsa o enkelt snabbgörande för bästa fredags myset- hamburgare och därefter fruktsallad. Gott enkelt och populärt bland tonåringarna.

Ibland kan det goda vara det enkla helt enkelt. Och även en singelmamma behöver landa i soffan snabbt och slippa klöksgörandet i långa doser. 

Tillhör du också dem som nyttjar halvfabrikat?

Tillhör du också dem som kan låta disken stå till nästa dag?

Tillhör du också dem som kan somna i soffan till tv:n?

Allt det gjorde jag igår- och beakar mig med att det var heeelt ok!

Njut nu av lördagen du också!

Kram A.