Vilken dag jag fått till. Hittills är alla dagspunkterna gjorda och stor möjlighet finns till bonuspunkter- Yehaa!! Eller borde jag släppa dator och inspirations magazinet Elle Decoration för en "stödvila" som min väninna brukar kalla pausar med blundade ögon.
Borde jag... alltså herregud, varför borde jag inte?? 

Det där hur vi kommunicerar med oss själva är spännande!
Finns en hel del utveckling på det planet- eller hur?
Frågeställningen från mig själv till mig själv är ju som gjord för att låta "det dåliga samvetet" ta över utan att vilan har tagits. Ibland kan jag verkligen undra hur tänket är i kontoret längst upp när jag väljer ett ord som borde. Ungefär samma som att genom smsm kalla någon för lat fast att man inte vet vad personen gör eller står i. På gränsen tll kränkande till den som står i saker uppfrån och ner och nerifrån och upp.

Medvetna ordval i kommunikatien till oss själva från oss själva och vi växer och kommer bjuda på klokskap i vår kommunikation med andra också.  
Det kallas attraktion och är så jäklans bra eller hur?

Trener i kök 2019- vilka är de? 

Kan man skapa mer yta än vad man har i köket utan att behöva fråga bostadsrättsföreningen om lufthängt utbygge?Sealed

Så mycket snyggt verkligen i detta magazin och köksinspiratinen flödar.!!

Utan bör eller borde blir det strax middag och stödvila därefter. Gaderobsröjande kan ske i natt som den nattmänniska jag är!
Snart 52 år gammal bör eller borde jag inte låta bli det jag vill för att samhällsnormerna säger annat än min känsla. Lite vilande på soffan efter maten och ihop med det kreativt tänkande vad gäller kök. Tja kombon är helt superb i min värld och det ända som behöver räknas!

kram A.