Det där med att våren ligger i luften.
Är det för tidigt att känna så? 
Varför skulle det vara det?

Ingen vet ju om, vad fröken väder bjuder på för väder framöver..  
Det känns både mildare och ljusare utomhus, så jag hoppas, vill och tror på att mössan har gjort sitt för den här säsongen. Det är något visst det där att lägga av de tjocka varma kläderna och klä sig tunnare. Det är som om jag blir gladare och lyckligare på en och samma gång. Vårkänslor är en härlig känsla!

Det där med att gå utan mössa kräver också sitt hår och sin frisyr... eller? 
Iallafall tog vi tillfället i akt och hemmafriserade oss igår. Slingor på tonårsdottern och jusering av all världens blandning av färg i mitt hår.  Åh vad fint slingat hennes hår blev!! Fasiken att den "gamla morsan" kan!! 

Mitt egna hår - Tja- frågan är om det finns hopp om det.. Färgen någorlunda jämnare. Men så trasigt och tunt mitt hår är! Och ja, jag har mig själv att skylla- från svart till blont, och sen mörkare för att vilja ha tillbaka det blonda igen. Fram och tillbaks och tillbaks och fram. Det där med å mycket väte så ofta sliter på håret kan jag nu villigt erkänna! Likaväl som att jag snoddar upp det och plattar det allt som oftast. Fick klippa av en bra bit på överhåret igår så om håret kändes tunnt innan .. Men i vilket fall så är de kluvna topparna borta. 
Välkommen vår med kort tunt blandfärgat blont hår.. Yehaa- låter det successful..? Not! Tja ni ser ju på bilden ovan..Det är inte så man strålar när man studerar sig i badrumsspegeln om morgonen.,

HAR NI NÅGRA BRA TIPS PÅ HÅRKURER som GÖR HÅRET FINT MJUKT och GÄRNA att DET VÄXER SNABBARE??

Idag stoppar jag i mig  vitaminer och använder bra schampo och balsam med hopp om att förbättra det lilla hår som finns kvar.. och även öka antal hårstrån! Och utöver det värmeskydd och nåt annat skyddande.
Kan man använda förmycket skydd i håret..?

När jag kommer på tar jag också kokos olja på topparn, har hört att det kan göra håret gott det också.. Ni förstår- jag är villig att testa nästan allt ha,ha

Men alltså hår prio här är att: 

1. Få tillbaks tjocklek på håret

2. Mjukt och lent hår

3. Långt hår

Vem sitter inne med bästa knepen/tipsen?

Jag tar tacksamt emot!!

Nog om håret det är om det är och idag fokus på jobb några timmar till och därefter tror jag att jag ska rensa och lägga ut kläder till försäljning. Ni vet alla de där kläderna som inte används som knappt är använda som jag förmodligen aldrig mer kommer att använda.. men som jag har så svårt att släppa taget om!! Mina ungar anser att det finns otroliga likheter mellan mig och Pernilla Wahlgren.. dock inte det musikaliska ska tillläggas! Men högarna, antal klädesplagg, sparandet av saker, konfliker med ungarna, kärleken till ungarna, arbetet som företagskvinna och singelmamma till fyra ungar. Och tidsoptimisten, så klart... Hur ofta kommer jag i tid eller har kaffet klart när gästerna kommer..?

Fick en kick igår av att se hur fin hennes walkingcloset blev genom tv-rutan efter utrensning, så kanske, kanske kan mina högar och gaderober också få sig ett lyft.. Vi får se. Det kanske kommer annat emellan ha ha!

By the way- Att Pernilla Wahligren visar att hon är en helt vanlig människa med slit och släpp och brister ger inspiration till mig. Motsatsen- perfekthet i hem och leverna- tja- det är inte för mig.

Ha nu en trevlig fredag!

Kram A.