Alltså jäklar i havet vad god känslan blev att se solstrålarna söka sig igenom den gråblå himmelen idag. Ljuset, ljuset, ljuset- Jag blir så glad av ljuset! Och vårvärmen kändes också idag även om vindana var lite nordliga och mindre varma. Men iallafall belv det barhuvat och solglasögon på. Och den goda känslan behölls! Om ni mot fömodan missat så är årstiderna som ligger framför nu mina klara favoriter och Yes, jag har gärna solgals på vareviga dag om solen vill stråla varmt dagarna i ända!

Så himla skönt också med dagar utan tid och rum- dagar utan måsten. Där stegandet får ta den den tid jag väljer att det tar- så länge jag tycker det är skönt så länge går jag.

Väl hemma efter powerwalk hanns även lite skrivande, utrensande ur gaderober och även några sidor läsande. 
En dag utan måsten innebär också en dag utan handling och matlagning på bestämda tider. Att bara vara och hålla på fokus på välbefinnandet och var i tron om att allt löser sig och njutningen är med.

Det där att bara slå sig ner vid vardagsrumsbordet och varava lite tv-tittande och skrivande på datorn, dagtid utan måsten. Bar för att känslan är med- Älskar't!
Och som ni ser står sig tulpanerna mycket fint även idag.

 

Middag idag blev godaste sushi ever - alltså jag börjar tro att Lerums centrum är på väg att bli ett STORT MAT MECCA! Det ligger lite goda matingags hörnor lite här och var nu- superduper enligt mig! Det senaste suchi haket bjöd på de godaste suchibitarna ever!!! Kan säga att chilimajonäs sprisat på suschi, är guda gott. Jag kommer drömma om dessa sljuvliga bitar i natt!

Mellomys med chips och godis ett näst intill måste ha ha . Är det mellotider så njuter jag av att äta godis till låtarna. Sen det där om det är bästa eller sämsta låtarna i mello genm tiderna - det låter jag vara osagt.  Men kan säga att jag gillade både text melodi och styrkan i framförandet i meloodi nr sex- Who I am!

Nu kör vi vidare i löradgskvällen och ser vad den bjuder på. Som sineglamamma till tonåringar vet man aldrig ha ha.

Kram A.